Scudo Sports

Bisikletinizi nereye koyuyorsunuz?

Scudo
Ben de bisikleti aldıktan sonra 3-4 gün apartmana 3.kata çıkarıyordum mutfağın kenarına koyuyordum evde kapıya yakın diye.Şu anda ise peder ve valide köye döndüklerinden onların eve birakiyorum.2 katli müstakil ev oldugundan rahat oluyor hem de düz ayak indir çıkar yok.üstelik üst katta ablamlar olduğundan daha iyi.işe bile gitseler ev alarmlı olduğundan o daha da iyi oluyor haliyle daha ne diyeyim ;)

Ben bisikletimi kömürlüğe koyuyorum şifreli kilit ile koruyorum.Kömürlüğün kapısını da sağlamca kilitliyorum.

Merhabalar, bisikleti bu yaz memlekette birakicam fakat balkon açik ve 1.katta oturuyoruz,çalarlar diye koymam.

Duvar askisi yapmam lazim , bildiginiz ise yarar bi link var mi acaba ?

Benim bisiklette bahçeli evde oturuyorum sabah güneş vuruyo bodurum katıns indirmesi zor geliyo tozlanıyo falan

arkadaşlar ben bisikleti alalım 3 gün oldu bisikletim asansöre sığmıyor evim 5. katta oraya çıkarana kadar ölüyorum nasıl yapabilirim diye düşünüyorum ama ben bişey bulamadım

@E.E 1. katla anlaşıp evine koymayı düşünüyordum sizin fikriniz daha mantıklı geldi :D :D

• Beğen
Tepkiler: E.E
@E.E milleti evsiz barksız bırakmak istemem o yüzden uçak alıcam onunla balkona bırakıcam :D

• Beğen
Tepkiler: E.E
Evde hiç kullanmadığım salon ve diğer odalar kadar hijyenik ve rutubesiz bi wc var orada kuzu kuzu duruyor. Ama daire 4 . Katta indirip çıkarmayıda dert etmiyorum açıkçası kol kaslarınında çalışması lazım ara hep bacak olmaz :)

@Onur İlker Gündoğdu en ince doğalgaz borusundan 2 adet L demir yaptırın. Yani 45 cm - 90 derece dirsek ve 25 cm olarak şekilde 2 adet. Boruları boyayın ve 25 cmlik kısmı 2 adet kelepçeyle duvara sabitleyin. 45 cm lik kısmı ise boru izolasyon malzemesi ile kaplayın ve bisikletinizi asın. Ben bundan yaptıracağım doğalgazcıda. Henüz yaptırmadığım için elimde atabileceğim fotoğraf da yok. Yaptırınca bir konu açacağım :)

uploadfromtaptalk1434812542182.jpg hep eve çıkarırım, dün de yolculuğa çıkardım. [emoji14]

Geri