Scudo Sports

Bisikletinizi nereye koyuyorsunuz?

Sizleri bilmiyorum fakat, evim 4 kat, asansör olmayınca, birde yorgun olunca çıkartmıyorum giriş katı boş oraya koyuyorum bisikleti kilitliyorum boş evde demirler var allahdan üstüne kapıyı iki kere kilitliyorum. :D Beni görende hazine saklıyorum sanıyor ama, benim için en büyük hazinem bisikletim :)

• Beğen
Tepkiler: efearabacii
Scudo
Genelde işyerimizde kalıyor. Eve bisikletle geldiğim zamanlar üşenmeden 4 kat çıkartıp odamda gitarların yanına koyuyorum. Kömürlüğe, merdiven boşluğuna, balkona bir kere bile bırakmadım :)

@Edip Dinçer
Vallahi en azından sağda solda unutunc çalındı mı? derdim yoktu sürekli üstündeydim. Şimdi o bize biniyor, Fight club filmindeki "sahip oldugunuz şeyler bir süre sonra size sahip olurlar" cümlesi var ya...öyle işte

@Edip Dinçer
Vallahi en azından sağda solda unutunc çalındı mı? derdim yoktu sürekli üstündeydim. Şimdi o bize biniyor, Fight club filmindeki "sahip oldugunuz şeyler bir süre sonra size sahip olurlar" cümlesi var ya...öyle işte

salonun ortasında duruyor:) diğeride apartman boşluğunda:)

arkadaşlar merhaba bisiklet askıları çok güzel fakat aklıma bi şey geldi bayan bisikletleri nasıl asılacak düz bi şekilde:// sele ve gidondan mı 2askıya ihtiyaç olur ya da arası daha fazla olcak alınacak askının

bisikletin sahibi bağışlasın burda bu askıyı çok beğendim fakat dediğim gibi ben almak istesem nasıl olacak?

Dosyalar

• do3STx.jpg
    do3STx.jpg
    120,8 KB · Okunma: 87
@yc_seyma
şöyle gereksiz bir aparat işinizi görür :)
(link)

Evin antresinde duruyor :) hanım bir gün dövecek ama durun bakalım hangi gün, balkona askı aparatı yapacağım fakat balkon çok küçük olduğundan banyonun yan boş duvarına askı yapmayı düşünüyorum.

@Ender şeker
Cok tesekkur eederim buna da bakiyim bi

Çok şükür kilerim var ve iki bisikleti de alıyor...

Sitenin garaj ında merdiven altına koyuyorum. .. site sakinlerinin çocuklarının da bisikletleri orda ...ama sabit biyere kitleyemiyorum tekerlek kadro kilitikoyuyorum sadece

Odama koymayı düşünüyorum. Güzel bir askı aparatı bulursam tabi :)

Apartumanin altına kilitliyorum.

Bodruma koyuyorum dışarı çıkarması da rahat oluyor.

Yan bahçede komşumuzun eğitimli ''kurt'' adında bir kurt köpeği var k9 diyorlar sanırım 3 aydır onun kafesinin yanına kitlemeden koyuyorum daha kimse cesaret edemedi :))

Onceki bisikletimi bodruma kitliyordum 4. Kata cikarmak zor geliyordu :)

kapalı garaja koyuyorum, tek sıkıntım meraklı veletler :)

Geri