Scudo Sports

Bisikletinizi nereye koyuyorsunuz?

gördüğünüz gibi pencere yanı ve doğal gaz sobası önü,bura misafir odası ,
bekarlık sultanlıktır derler tabide zor yanlarıda var tabi
evet apartmanın aşağısına bağlamam bu karbonu sonra uçar gider karbon:)
evet 50.000 km yi çoktan geçmiş olan emektar karbon kadro,
ona teşekkür borçluyum tabi,
2530 yuroluk pahalı makine
sene ,mart sonu 2009 da alındı ,
evet bu bisikleti hibrit yaptım
mtb den dönüştü bu hale geldi hız geldi
700x 32 ile
tekerler tam ağır stabilize ve düz toprak tekeri
maxxis over driver ,
keş para elime geçer ise revizyona devam
sram xx ön aktaracı 109 dolar
ve slx ayna kol 460 lira 48 dişli
zincir deore olacak 60 lira
sram 9 lu ruble 130 lira
yuro 3 lira oldu yukarıdaki fiatlar değişmiş olabilir
arka aktarıcı shimano deore xt hala çalışıyor
ne aktarıcı imiş..:)
evet pedallamaya devam ,,

Scudo
ben o turların yorğunluğu üzerine abi 4 kat çıkarıyorum bisikletimi balkona koyuyorum :)

@Sinan Çakır

valla pazar senle yaptığımız 70.7 km lik pedal kesmeden' ki tur sonu eve geldim iki kat çıkardım
ama sinan senin olay harbiden zor yahu :)4 kat
evet yeni ev alma durumu var ,ama birinci kata geçerim kolaylık olacak ,

Ben de iki bisikletimi yemek masasının yanında kardeş kardeş yaslıyorum birbirlerine. :)
(Bu arada ev 1. katta.)

Ben de 2 kat çıkartıyorum Kudret abi. Odamın içerisinde duvara asıyorum. :D Pazar dedin de, ben de bu pazar Kartal çıkışlı Kadıköy-Tuzla gidiş dönüş 75km. yaptım. O yorgunluğun üstüne 2 katlı bina, 10 katlı gibi geldi. :D

Her gün 4.katta ki evimize 4 kere indirip çıkarıyorum,artık alıştım.Bisiklette kaloriferin yanında:D

• Beğen
Tepkiler: m/yalcin
Benim GEZENTİ'Yİ 6 kat yukarı çıkardım epey bir zaman. Bisiklet aşkı olmazsa hayatta çekilesi bir durum değil. Bir keresinde bir arkadaş duydu yardımcı olmak amaçlı ben çıkarayım dedi. Sonrada bana helal sana dedi. İnmek kolaydı da, tur sonrası gerçekten başka oluyordu zorluğu. Ben onu kucaklamaktan o da beni gezdirmekten mutluyduk. Fakat şimdi güzel bir garajı var. Aramızda 6 kat var özlüyoruz birbirimizi. Özlem gidermek adına da daha çok biraraya geliyoruz :)

Her binişim sonrasında selenin ucundan omzuma asıp taaa 6. kata çatıdaki özel bisiklet odama çıkarıyorum :) Yalnız gerçekten bir oda öyle depo kiler mevzu bir yer değil gayet normal bir ev odasına çok yakın. Hobi odası olarak ta sayılabilir. Bense bisiklet odam yada atölyem demeyi tercih ediyorum :)

@Erdal YILMAZ

erdal dostum aslında iyi fikir duvara monte olayı bunu yapmayı düşünüyorum,,:in:

@can akıncılar

can dostum benimki doğal gaz sobanın yanında ama ben yakmıyorum tabi
kışın bile
valla bu daire acaip ekonomik başkaları yakıyor ben ısınıyorum
merkezi değil bura ,herkesinki kombili ,
benim daire ortada ve duvarlarım sokağa bakmıyor ev ısınıyor haliyle,,

@ömer karan

aynen güzel bi olay ama 6 ıncı kat bayağı fazla imiş
benim odanın bi tanesi bisiklet bakım atolyesi oldu
yeni eve geçince birinci kata geçeceğim tabi gene atolye olacak evde ,

Kudret abi ben evimin bahcesine özel garaj yaptirdim ve yaninda hemen atölyem ve araba garajim var, bisikletlerimi oraya birakiyorum. Tam 10 tane bisiklet sigiyor icerisine.

http://img841.imageshack.us/img841/3457/wqi6.jpg

@murat cömez

valla helal olsun en güzeli senin ,,:in::alkis:

@halil ibrahim duran

saygım sonsuz tabi ,
evlilik bir başkasının yerine düşünme yeteneğide o da bende sıfır ,:)

Kudret abi eşimin bisikletiyle antreye yanyana koyuyoruz.Allahtan asansör var apartmanda yoksa 7 kat iki bisiklet artı thule çıkarmı:eek:ha:

http://img31.imageshack.us/img31/8428/kl6j.jpg

Kazan dairesinde bulunan 9bisikletlik garajakilitliyorum ev giriş katta eve koymak istiyorum ama zaten odam küçücük anca tavana asarım okadar zahmete gerek yok şimdilik.

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/578178_225628870944833_383070023_n.jpg

Herzaman yanıbaşımda :) hele bide yeniyse :)

@Abdülsamed AKBULUTGece uyku arasında fingirdeşmedikçe sorun yok... :)

Geri