Mehmet Vidinli
Canyon RoadLite 6.0 - Van Rysel Edc Af 105
- Tepki
- 351
- İsim
- Mehmet Vidinli
- Başlangıç
- 2013—14
- Bisiklet
- Canyon
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
264692 dosyayı görüntüle
Bisikletini bu şekilde (arka tekerlek desteksiz, havadayken) muhafaza edip ön jantla ilgili sorun yaşayan oldu mu? İçime bir kurt düştü.![]()

Söyle ona bisikletini yeniden orjinal firmasinda boyatsin ve o misafiri birdaha eve alma. Misafiri yaptigi ise bak simdi, hic olacak ismi.Koridora koyuyorum fakat dün misafir geldi.Düşürüp kadroyu çizmiş napayım ben şimdibisiklet beyaz çok kötü gözüküyor
Neyse ki beyazmış için rahat olsun hata belli etmeyen bir renk. Evine en yakın oto sanayi sitesindeki bir boyacıda beyaz renkli rütuş boyaları arasından bisikletine en uygun olanı seç ve 100 gram al. En ince suluboya fırçası ile çiziği kapatabilirsin. İstersen boyalı yeri 2000 su zımparası ile düzleyip pasta cila da yapabilirsin ama öylece boyayıp geçsen de beyaz olduğu için fazla sırıtmaz.Koridora koyuyorum fakat dün misafir geldi.Düşürüp kadroyu çizmiş napayım ben şimdibisiklet beyaz çok kötü gözüküyor
izlerken yapmaaa diyesim geldi beBisikletlerimizi koyduğumuz yerler kadar alacağımız önlemlerde önemli.
Ben üzerinde değilken böyle bir önlem almayı düşünüyorum.
264357 dosyayı görüntüle
![]()
Bisikletin günlük hayatta kullanılmasının önündeki en büyük engellerden biridir bu. O yüzden genelde sadece spor amaçlı kullanılır bizim buralarda.Herkes bisikletini evde nereye koyduğunu yazmış, ben farklı bir soru sorayım. Gün içinde bisikletle bir yere gittiğinizde geçici olarak bisikletinizi nereye koyuyorsunuz.
Gittiğim her yerde, bisikletimi mümkünse yanıma çekiyorum. Mümkün değilse, o yerle işim olmaz.Herkes bisikletini evde nereye koyduğunu yazmış, ben farklı bir soru sorayım. Gün içinde bisikletle bir yere gittiğinizde geçici olarak bisikletinizi nereye koyuyorsunuz.

Bana arka çamurluktan sebep sıkıntı çıkarır gibi geldi hocam. Yoksa çok güzel ürünmüş.2 sene balkonda durdu. Sonra hanım balkonu çicek bahçesine çevirdiği için bisiklet de çok yer kapladığı için oturma odasına aldık
Linkteki üründen almayı düşünüyorum ama çamurluk sıkıntı olur mu bilemedim.
(link)
264847 dosyayı görüntüle
Kendi eviniz ise kapaklı bir dolap yaptırabilirsiniz bence.Daha önce de paylaşmıştım ama ufak, minik bir değişiklik oldu.
265694 dosyayı görüntüle 265695 dosyayı görüntüle
Kendi eviniz ise kapaklı bir dolap yaptırabilirsiniz bence.
Sizin istediğiniz bunun gibi bir şey sanırım 😉Benim aklımda da neler var ama, öncelik sırası hep başka şeylerde malesef. Mesela arkaya uygun renkte bir taş duvar, köşeye yukarı bir askılık, sola bir raf vs
...
Dolap işini ben de düşünmüştüm ama, bisikletlerin özellikle görünür kalmasını tercih ettim. Çocuklar ya da hanım, elini atıp hemen dışarı kolayca çıkarabilsinler diye. Hem de gelen misafirler görsün, imrensin. Spora teşvik edeyim kişileri
. İşte bakalım bunlara ne zaman sıra gelecek
.

Sizin istediğiniz bunun gibi bir şey sanırım 😉266368 dosyayı görüntüle