Scudo Sports

Bisikletinizi nereye koyuyorsunuz?

Scudo
Koridora koyuyorum fakat dün misafir geldi.Düşürüp kadroyu çizmiş napayım ben şimdi :D bisiklet beyaz çok kötü gözüküyor
Söyle ona bisikletini yeniden orjinal firmasinda boyatsin ve o misafiri birdaha eve alma. Misafiri yaptigi ise bak simdi, hic olacak ismi.

Koridora koyuyorum fakat dün misafir geldi.Düşürüp kadroyu çizmiş napayım ben şimdi :D bisiklet beyaz çok kötü gözüküyor
Neyse ki beyazmış için rahat olsun hata belli etmeyen bir renk. Evine en yakın oto sanayi sitesindeki bir boyacıda beyaz renkli rütuş boyaları arasından bisikletine en uygun olanı seç ve 100 gram al. En ince suluboya fırçası ile çiziği kapatabilirsin. İstersen boyalı yeri 2000 su zımparası ile düzleyip pasta cila da yapabilirsin ama öylece boyayıp geçsen de beyaz olduğu için fazla sırıtmaz.

Sadece bakım yapacağım zaman balkona çıkarıyorum ki 4. katta oturuyorum, yoksa bodrumda duruyor.

Kilit kullanmıyorum bisikletimi herhangi bir yere bırakmadığım için. 🙂 Bıraktığın anda yalnızca kadroyu buluyorsun. 🙃

Herkes bisikletini evde nereye koyduğunu yazmış, ben farklı bir soru sorayım. Gün içinde bisikletle bir yere gittiğinizde geçici olarak bisikletinizi nereye koyuyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: eccesolitarius
Herkes bisikletini evde nereye koyduğunu yazmış, ben farklı bir soru sorayım. Gün içinde bisikletle bir yere gittiğinizde geçici olarak bisikletinizi nereye koyuyorsunuz.
Bisikletin günlük hayatta kullanılmasının önündeki en büyük engellerden biridir bu. O yüzden genelde sadece spor amaçlı kullanılır bizim buralarda.

Gittiğim her yerde, bisikletimi mümkünse yanıma çekiyorum. Mümkün değilse, o yerle işim olmaz. :D
İşe geldiğimde bisikletimi 2. katta bulunan ofisime çıkarıp, odama sokuyorum. Masamın yanında duruyor.

1622614602621.png

2 sene balkonda durdu. Sonra hanım balkonu çicek bahçesine çevirdiği için bisiklet de çok yer kapladığı için oturma odasına aldık :)
Linkteki üründen almayı düşünüyorum ama çamurluk sıkıntı olur mu bilemedim.

(link)

264847 dosyayı görüntüle
Bana arka çamurluktan sebep sıkıntı çıkarır gibi geldi hocam. Yoksa çok güzel ürünmüş.

• Beğen
Tepkiler: Seyda Ünlü
Apartmanda yaşamadığım için arka bahçeye ve ya çardağa koyuyorum.

Henüz tamamlamadım ama şimdilik böyle. Bir kaç raf ve ara boşluklara düzenleme yapacağım. Arka duvar kısmını duvar kağıdı ile güzel bir fon yapacağım. Kapaklar kapanınca normal bir oda oluyor.

Derinlik 90cm özel ölçü. IMG_20210605_110811.jpgIMG_20210605_110827.jpg

Kendi eviniz ise kapaklı bir dolap yaptırabilirsiniz bence.

Benim aklımda da neler var ama, öncelik sırası hep başka şeylerde malesef :kötü:. Mesela arkaya uygun renkte bir taş duvar, köşeye yukarı bir askılık, sola bir raf vs :hımm:...
Dolap işini ben de düşünmüştüm ama, bisikletlerin özellikle görünür kalmasını tercih ettim. Çocuklar ya da hanım, elini atıp hemen dışarı kolayca çıkarabilsinler diye. Hem de gelen misafirler görsün, imrensin :D. Spora teşvik edeyim kişileri :cool:. İşte bakalım bunlara ne zaman sıra gelecek :kötü:.

Benim aklımda da neler var ama, öncelik sırası hep başka şeylerde malesef :kötü:. Mesela arkaya uygun renkte bir taş duvar, köşeye yukarı bir askılık, sola bir raf vs :hımm:...
Dolap işini ben de düşünmüştüm ama, bisikletlerin özellikle görünür kalmasını tercih ettim. Çocuklar ya da hanım, elini atıp hemen dışarı kolayca çıkarabilsinler diye. Hem de gelen misafirler görsün, imrensin :D. Spora teşvik edeyim kişileri :cool:. İşte bakalım bunlara ne zaman sıra gelecek :kötü:.
Sizin istediğiniz bunun gibi bir şey sanırım 😉Screenshot_20210604_182433_com.pinterest.jpg

Geri