Scudo Sports

Bisikletinizi nereye koyuyorsunuz?

eski bisikleti apartmana koyuyordum , hırsız kiliti sökemeyince apartmanın korkuluklarını sökmüş :) güzel dileklerimi burdan yazmıyorum kendisine..
simdi komurlukte..

Scudo
FullSizeRender.jpg

Tabii ki de salonun baş köşesinde tutuyorum yavruyu. Öncelikle salona giren misafirlere bir selam çakıyor koçum benim ondan sonra misafirdeki klasik tavır şu : Oooo bisiklete mi biniyorsunuz? Bununla nerelere gidiyorsunuz ? Yorulmuyor musunuz? gibi gibi sorular peş peşe gelmeye başlıyor :) Ama en sonunda verdikleri cevap her şeye değer : "Abi çok imreniyorum size" :D :D :D

@DKN ben de trelock kullanıyorum ve tahmin ettiğimden çok daha sağlam çıktı. Ona da bir bakın derim.

• Beğen
Tepkiler: DKN
@mirzaberk bende salona koyuyorum hocam, bize gelenler sanırım sizinkilere göre biraz cahil " evde bisiklet mi olurmuş yahu atın odunluğa gitsin " diye karşılık veriyor tabi bende bi sinir bi sinir anlatamam :komik:

sitenin bisiklet parkı var gariban orada duruyor. Ama yağmur, kar, soğuk parçaları fena edecek gibi naylon poşet çok kar etmiyor :( Bundan dolayı mosso marine 26 katlanır alma düşüncesindeyim.

@meiakanze benim müşteriler ve etrafımdaki insanlar bisiklete bindiğime alıştı bana olumsuz tepki veren olmadı hiç bin şükür. ama maalesef bizim millette bisiklet bilinci çok fazla olmadığı için dediğiniz gibi kişiler maalesef çıkıyor. yaşadığım yerde bisiklet yolunda bisiklete biniyorum diye çok kişi bana "burası bisiklet yolu mu kardaşım bak burada çocuklar geziyor binmeyin burada bisiklete" diye fırça attıklarında yol üstündeki bisiklet tabelalarını gösteriyorum susup gidiyorlar direk :) :) ben de onlara çok sinir oluyorum ama biz bisiklete binenlerin sayısı arttıkça umarım bu bilinç de bizim neslimizle beraber değişecek inşallah ;)

• Beğen
Tepkiler: AliMurat
Malesef balkona koyuyorum
Ama paslaniyor bazi yerleri
Yeni bisiklet alırsam askı aparatlarindan istiyorum

@denny decathlonda cok ufak bir aparat satiliyor 20-30 tl civari. O isinizi gorebilir.

@selen-oz Üzerine fermuarlı bisiklet kılıfları da alabilirsiniz. Ben balkona koyduğum zamanlarda ondan kullanıyordum.

@mirzaberk
Mersin çok güneşi kuvvetli bi yer
1.5 senede yırtılmaya başlıyor o kılıflar
Denedim

@selen-oz ben de iskenderun'da yaşıyorum iklim olarak pek bir farkı yok diyebilirim :) o zaman benim şansıma iyi çıktı diyelim ben yaklaşık iki senedir kullanıyorum daha bir sıkıntı yaşamadım

Sedona 345 im önce yatak odasındaydı, sonra balkon,şimdi de kızımın odasında. 3.kata çıkarıp indiriyorum. Şu ara ameliyat olduğum için ikimiz de dinleniyoz.

• Beğen
Tepkiler: Aly
Odama. Tam ayak ucuma... Yoksa siz hala kömürlüğe bisiklet koyup çalındığında ağlayanlardan mısınız?

@Cem Tunç Geçmiş olsun. Yakın zamanda kavuşursunuz umarım.

@C. Tiryaki hocam, 16 ay önce by pas ameliyatı oldum,turlara katılamıyordum ama işe bisikletle gidip geliyordum(10km),2 hafta önce de fıtık ameliyatı oldum, bir kaç hafta binmeyeceğim, ama üzerimde çok fazla mahalle baskısı var,binme artık diyorlar,nasıl binmeyeyim.

@mirzaberk Hocam merhaba. Bisikletinize hayran kaldım diyebilirim,kazasız belasız sürüşler. :) Bisikletin modelini öğrenebilir miyim?

belli bir süreden sonra bağ kuruluyor dışarda iken wc ye bile gidemiyor insan çalınır diye tabiki odamda duracak o varlık

İzmirde bisikletim odamda yatağımın yanında duruyor. hatta okul için giderken onu bir güzel temizleyip odaya yerleştirdim. Gerçekten arada bir bağ oluşuyor ve dışarıda kilitlediğim zaman içim içimi yiyor. Aslında öyle çok pahalı çalınsa yerini dolduramayacağım bir bisiklet değil ama yine de o bağ gerçekten çok güçlü :)

Dosyalar

• DSC_1537.JPG
    DSC_1537.JPG
    123,5 KB · Okunma: 67
  • Beğen
Tepkiler: denny
Geri