Scudo Sports

Bisikletiniz kaç kilometrede?

şimdilik 32 kmde. Hele bi üniversite sınavı geçsin de 10.000'i görecek eylüle gelmeden :)

Scudo
@suat akman
standart 35 km km turum oluyor,pendik-maltepe arası ,yol lastiği alıp 100 kmlere çıkarmak amacım ama dağ lastiği ile bir yere kadar.

@alperK
Yol lastiği kullandığınız dağ lastiğine göre yüzde 15, yol bisikletiyse dağ bisikletine göre( çift amortisötlü) 2 kat , tek amortisörlü (yüzde 60) kazanç sağlar garantisini verebilirim. Eğer maltepe - pendik akıyorsanız sürek bence yol bisikletine dönün hem belki Atilla bisiklet vs takımlarlada sürersiniz

@Yiğit Alp Okyaylı
yaza kadar mtbnin yanında birde triban 3 almayı düşünüyorum.

@alperK
Olabilir ama bence carraronun turuncu olan race 022 modeli müthiş hem microshift takımdan bence üst kademe oln claris modelide var . Peşine indirimde yapabilirsiniz bisiklet kısmı size kalmış fakat emin olun ben 500 liralık salcano xrs300 yarış bisikletiylen bile mtb arasındaki farkı dağlar kadar yaşadım :) Durdurmak mümkün değil gibi birşey :) Konfor konusunda aynı fikirde değilim şaet mtbden sonra konforda sıkıntı olabilir ama aslında konforsuz bisikleti sürmek profesyonelliği oturtur size. Konforluyu herkes sürer fakat yarış bisikletindeki sarsıntılar sizi daha kuvvetlendirir, zorlu şartlara daha iyi sokar.

2 bine yakın. tahmini tabi. km saati kullanmıyorum. runtastici de 1000 de bıraktım

Beyler kusura bakamayın konu dağılıyo ama 2 gün içinde bisiklet alıcam rockrider 500,800 lira kadro gidon boğazı gidon ömür boyu garantili sram x4 var mekanik disk fren birde bisan var xty 5600 full acera set 769 lira 2 yıl garantili 770 lira mekanik disk fren sizce hangisi bende şuan ihlas bisan var 10000 km de

Çok eski yıllardaki 20 jant bmx ile tahmini 750 km yapmışımdır. Sonrasındaki castello 24 jant ile tahmini ortalama 20 000 km'yi devirdim. Sonra 26 jant bisan ile ortalama 5000 i geçtim. 2014 mayısta salcano city sport ile 5 günde 130 km yaptım ve sakatlık dolayısıyla yatışa bıraktım. İnşallah yakın zamanda tekrar başlayacağım.

@Yiğit Alp Okyaylı
her zaman binilemiyor ki 12 saat iş vs anca haftada 1-2 gün.triban yeter diye düşünüyorum,daha bunun lastiği vs vs masrafı var.

1000 km yazıyor ama kilometrem genelde çalışmadığı için eksik olmalı :) Hep sıfır :hhhhhh:

8 yıldır 12 kg ağırlığıyla kullandığım yarış bisikletim yaklaşık 15 bin km de. Şimdi single yaptım nadiren kullanıyorum.

4 ay oldu alalı 320 kilometre dolaylarında

@emrah sökmenberk
Bunları görünce yazmaya utanıyorum :( ama yazayım bisikleti alalı 8 ay oldu daha 400 km'de :hihi::hihi::acpsnr: (ezik miyim ben....??)

• Beğen
Tepkiler: Osman Kıtay
3 yıldır ben sürüyorum:5-6.000km civarında 7yılda amcam sürdü az da olsa:1.000-1.5000km civarında ikisininde ortalamasını alırsak 10yılda 5.500+1.200=6.700km civarıda belki biraz daha fazladır.

1 Kasım dan beri (3 ay) 2350km

Geri