Scudo Sports

Bisikletini Yanına Al !

Turgay Ak

Forum Demirbaşı
Tepki
238
http://img809.imageshack.us/img809/4483/bisikletcanta.jpg

ABS Aerotech Evolution size bisikletinizi kolayca yanınızda heryere taşıyabilmenizi sağlayacak bir çanta hazırlamış.

Gezmeye seven ama bisikletinizdende ayrılmak istemeyen biriyseniz bu pratik çanta tam size göre. Taşırken plastik ve tekerlikli çantası büyük kolaylık sağlıyor. Ayrıca çantanın yapısında bulunan plastik hafif bir yapıda yapılmış çünkü çeşitli düşmelerde zarar gelmesin diye. Bisiklet bu çantada 3 parçaya ayrılıyor. Dış taraftaki çemberlerde 2 tekerlek bulunuyor gövdede ise bisikletin şasisi.

Kilit: Şifreli Combi Lock
Ağırlık: 11.50 kg
Renk: Siyah

Fiyat: 1072$

Kaynak : (link)

Scudo
O kadar parayı bu çantaya veren bir adamın yüzde 90 arabası ve taşıma aparatı vardır.Arabanın arkasında taşır daha iyi :)

• Beğen
Tepkiler: Kamil BULUT
Uçağa bindirmek için uygun olabilir gibi geldi.

Tamamen farazi konuşacağım ama eğer fazla ağırlığa verilen para "özel bagaj" hizmetinin ücretinden azsa mantıklı olabilir.

o fiyatı bu çantaya veren pek çıkmaz diye tahmin ediyorum. 172 dolar olsa hadi neyse...

Buda Deltadan bir örnek. Fiyatı daha makul ama bu bile yüksek bence.

https://www.deltabisiklet.com/Pub/images/2298_460_l.jpg

Her türlü bisiklet modeli sığabilir.

Bisikletinizi saklamanın ve taşımanın en kolay ve en güvenli yolu

Uçak ve Otobüslerde Sorunsuz Taşıma

Her türlü darbeye karşı emniyetli

Hafifliği sayesinde kolay taşınabilme özelliği

Bisikletinizi tamamen alan bu taşıma kutusu özel teker kılıfları sayesinde kesinlikle jantların kadroya zarar vermesini önler

Avrupanın en gözde markalarından olan Monoc marka bisiklet taşıma kutularını sizler için getiriyoruz.

Teknik Özellikleri:

Aluminyum Çerçeve
Kilitlenebilir Özellik
Bütün köşelerden özel kilitleme aparat sistemi
Çok fonksiyonlu taşımaya uygun
Yüksek kalite ve dayanıklı malzeme
2 Adet özel jant kılıfı
4 köşede de tekerlek sistemi var
Ektra güvenlik kemeri bulunmaktadır
Ön teker sistemi daha kolay manevra için dönebiliyor
Bisikletinizin zarar görmemesi için iç bölümü özel sünger ile kaplanmıştır.
Yükseklik 84 cm
Ağırlık 14 kg
Günlük kullanıma da uygundur
Seyahatlerinizde de ayrıca kullanabilirsiniz

Avrupada bu ürünün satış fiyatı ortalama 300-400 Euro arasında değişmektedir. Delta bisiklet olarak sizlerin bu bisiklet kutusuna sahip olabilmeniz için Taşıma Kutusunun fiyatını 249 Euro olarak belirledik. Bu fiyat özel tanıtım fiyatıdır.

@Ferhat Öz

Bu bavullar bisikleti şehir içinde öteye beriye taşımak için değil; Şehirlerarası veya başka bir ülkeye seyahatde, uçak, gemi veya tren gibi araçlarla seyahat etmeniz gereken, yani aracınızı kullanamayacağınız durumlarda işinize yarıyor. Ben bu iş için delta nın sattığı bavulu kullanıyorum.

bu paraya bi dahon alırım.katlar cebime koyar her yere götürürm :)

@Aytaç Biber
merhaba, yurtdışı seyahatinden dönerken getirmek istediğim bisiklet için bu tarz bir çantaya ihtiyacım var. 10 gün için kiralamayı düşünürmüsünüz? veya bu tip çantaları kiralayan yerler varmıdır istanbulda? bilginiz varsa, yardımcı olursanız sevinirim.

Geri