Scudo Sports

Bisikletine Motor Yerleştirmiş!

Scudo
@SerkanH
Hiç sorma. Eylülde iki ayrı işe başladık, yattığım yeri bilmiyorum desem yalan olmaz. Foruma da ancak ara sıra uğrayabiliyorum :(

Dün akşam bilgisayar başında çalışırken kısa bir ara verip gazeteleri karıştırırken gördüm haberi de.

Sistem güzelmiş bu arada. Benim bile yokuşlarda doping yapasım geldi [emoji3]

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
Gcn ye gore 200 watt katiyomus

yoğğğ artığğğ :D

İçine ettiler bu sporunda desenize artık millet yapılan performanslara da inanmayacak :) 1 saatte 50 km gittim. Hadi ya motorlumu motorsuzmu :)

Sen hem pro takımda yarışacaksın hemde bindiğin bisikletin sana ait olup olmadığını anlayamayacaksın. İyiymiş.

• Beğen
Tepkiler: Zuzunay
Bence olay dogru arastirildiktan sonra bu kiza iyi bir ceza verilmeli örnek teskil etmesi açisindan. 19 yasinda olmasi bence biseyi degistirmiyor mahkemeye ciksa resit sayilacak yasta. Ben boyle durumlarin pro pelotonda da olduguna inaniyorum. O yuzden supriz bi karar cikacagini dusunuyorum bu durum icin.

Bu dopingten bile daha adice bir hile metodu. Dopingde en azından elde edilebilecek fayda sporcunun fizyolojisi ile sınırlı ve sporcunun herşeye karşın emek göstermesi gerekiyor. Bunda ise emeğin e'si bile yok. Cezasınında bu nedenle çok daha ağır olması gerekir.

Ben bu kızımızı bağışladım. Bisikletforumda bisikletle beraber ne kadar karakavruk adam modeli görmekten içim dışıma çıkmışsa artık her ne halt işlemişse güzelliği hatırına bu kızımızı bağışlıyorum. Hatta kawasaki motoru bile taksa bisiklete benden yana helal olsun.

bizim bisikletlere de uygulansa çok güzel olur. insanlar şehirlerarası yolculuk için otobüs,araba yerine bisiklet kullanır. ben tuttum bunu

@taner07

Motorunu da alan gelsin diyorsun yani :) Yakışır...

Kızın eski bisikletçi bir aile dostu bisikleti sahiplenmiş. Hollanda'dan internet üzerinden Wilier'i motoruyla birlikte aldım demiş. Wilier biz kesinlikle fabrikada motor kullanmıyoruz diye açıklama yapmış. Wilier dava açıcak gibi (marka değerini korumak için).

aslında çok mantıklı bi sistem 1/5 lik elektrikli rc arabalarda kullanılan motorlarla yapılabilir gibime geliyo sonuçta o arabalarda 12-13 kilo ve 100km hızın üstüne rahatlıkla çıkabilenleri var

@halil halil

Ayıp be ayıp yaptığını şu yaptığınız bu kız üzülür mü arkadaş :) tamam itiraf ediyorum ben yaptım kızın hiç bir suçu yok :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Kac yillik trolum boylesini gormedim :D

• Beğen
Tepkiler: ÇAMKOMLU
@mariokaldato

Yok hacıabi sonra videosunu izleyince fikir değiştirdim fotoğraflar tam bir aldatmaca en ağır ceza verilsin hakim bey zorla yalan ifade verdirildim :).

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Motorsuz bisikletle 10 defa Elmalı etabı çıkış cezası isteriz.

http://s3.nieuwsbladcdn.be/Assets/Images_Upload/2015/02/18/cd71a9b0-b769-11e4-a8c0-abf7dfebd1f7_original.jpg?maxheight=460&maxwidth=629&format=jpg

şeytana uyma yoksa yanarsın,

sonuç,bir leke daha,bir eksi daha,bu güzel bayan neden böyle bir işe kalkıştı

nedenler,olasılıklar komplo teorileri,,,,,

1-çok borcu vardı büyük ödüle konmak için ,
2- kendine güveni yoktu,başaramıyacağını biliyordu,işin cazipliğine dayanamadı
3- sinir olduğu rakibi vardı onu için bu işe kalkıştı

vs vs vs

oldumu şimdi güzel leydi,adını lekeledin diğerleri gibi,
avrupa doping tarihine altın harfle yazdırdın kendini , deydimi buna,

sonuç olarak bisiklet yarışlarında çok etkili önlemler alınmadığı müddetçe daha çok göreceğiz bu tip vakaları,
yüksek hakem heyeti takır takır çalışacak nefes aldırmayacak,
bu güzel leydi olayda yalnızmı idi ,yoksa işbirlikçileri varmıydı,varsa onlarında ceza alması gerekir.

kıssadan hisse
dopingsiz bisiklet yarışları istiyoruz
ey avrupa
uyutma bizi adam gibi adamlar ve bayanlar görmek istiyoruz ,yarışlarda ,
alnının teri ile birinciliği hak eden ,
üç kağıtla değil

Geri