Scudo Sports

Bisikletine isim koyanlar.

Scudo
Birgün kayınvalidem bize misafir gelmişti ben de işten geldim bisikletle gidip geldiğimi bilmediği için beni görünce tepkisi aynen şu olmuştu '' oğlum sen bu cin atıylamı işe gidip geliyosun '' yani ona göre bisiklet ''CİN ATI '' ilk duyduğumda hoşuma gitti ama isim olarak koymadım şahsen... şimdilik ismi yok ama sanırım KASVA olacak çok hoşuma gidiyor bu isim...

SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vurdum duymaz surtük dedigimde sankim seviniyor ama frenlerdende ses geliyor.anasini satayim bir turlu anlam veremedim? seviniyor mu,üzuluyor mu......neyse ben güzin hanima yazayım.

Bisikletin markası Mosso olduğu için direk aklıma Mösyö geldi ve öyle sesleniyorum :)

Carraro force 271 ime PAŞA diyorum arkadaşlar garipsiyor ama seviyorum onu

Düldül, o benim atım.

@adilmusazafer
o fotosunu çektiğin yer neresi

bigün eve çıkartırken apartmanda bi çocuk, muhtemelen janttaki kocaman ZOZO yazısından dolayı, "abi ZOZO'yu kaça aldın?" demişti. Ondan sonra içimden "bizim zozo" falan demeye başladım :D çizgifilm karakteri gibi :)WP_20160611_17_19_25_Pro.jpg

Bir gün Trek bisikletim olursa, kesinlikle "Tırrek" diye sesleneceğim...

• Beğen
Tepkiler: Orkun KnighTR34
"Bal Kız" !!!

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160902/93d99ec080c7eb46d1f7106d0e61e924.jpg

ben transformers filmindeki ironhide isimli robotu bisikletimle özleştirdim onu öyle seviyorum :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@M.Cüneyt K.
Merhaba cüneyt bey, yorumlarinizin altinda kullandiginiz "Arbeit Macht Frei" cümlenin anlamini biliyormusunuz bilmiyorum ama almanyada hic sevilmeyen ve bu cümleyi kullandiklarindan dolayi hapise girenler bile var.
Gecmiste cumhur beyin bisikletine koydugu kisinin yaptigi kötülükleri anlatan bir kelimedir.
Yazdiklarimi lutfen yanlis anlamayin maksatim kavga falan degil ama kullanmak icin güzel bir cümle de degil. Ben sahsen bir türk olarak bana söylenmesini istemem.

Saygilarimla

@mariokaldato
Cumhur kardesim, führer almanya kültürü degildir aksine almanyada o kelime cok asaglik ve kaka kelimedir. Almanya da poposuna güvenen biri ciksin ve "Mein Führer" diye bi bagirsin bakalim neler oluyor.;)

Geri