Scudo Sports

Bisikletine isim koyanlar.

Ben 18 yaşımdayim 7 yaşımdan beri aynı bisiklete biniyorum ve şu an o bisiklet 19 yaşında. Anlayacağınız benden yaşlı bir bisiklet zamanında 100 Mark'a alınmış. Gerek geometrisiyle, gerek konforuyla belime ağrı yapan fakat üst bacağımı tabiri caizse hayvan gibi geliştiren düz gidonlu bisikletime "Pembe Eşek" diyorum ama yıkarken yağlarken "Eşeğimmm" diye seviyorum, ah duygulandım...

Scudo
ilk gençlik yıllarında tahtadan yaptığım sanal gitarımla tam bir vecd hali içerisinde dokken in mr scary deki gitar solosuna asılmışken rahmetli babam odama dalmış bana bakarak oğlum delirmeden önce bundan iyiydin demişti. Nedense bu başlığı okuyunca o olayı hatırladım şimdi.

@mehmetsunu

https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xlt1/v/t1.0-9/12744572_1113277998704773_8694710351058660049_n.jpg?oh=3bdaa46110034c27b663a51c79e2861f&oe=57675D07

mehmet dostum ,buna geronimomu desem,yoksa oturan boğamı,oturan boğanın diğer adı katanga yotanga

cavidan dı ismi ama değiştirdim. şukufe koydum ismini. daha kulağa hitap ediyor :D

• Beğen
Tepkiler: Harun ÇEVİK
@katran yok şukufe daha güzel söyleniyo :D

• Beğen
Tepkiler: Harun ÇEVİK
İKARUS (Araştırılmaya değer bir isimdir.)

daha önce bu başlığa yazdım mı bilmiyorum ama daha önceki bisikletimin renginin kırmızı olmasından ve bisikleti bana sevdiren bisiklet tamircisi rahmetli dedemin soyadının gül olmasından dolayı 'kırmızıgül' adını takmıştım

sarı boğa derdim benim bisiklete

Geri