Scudo Sports

Bisikletine isim koyanlar.

Scudo
Ben bisikletime Atım diye hitap ediyorum. Bazen de yılan diyorum. :D Arkadaşlarım arabalara karşı düşmanlığımı bildiği için inadına ford focus diyor ama :D

Bisiklet ile değil ama motor kullanırken ,motorculara sorulan fix sorular ; "Bu motor kaçlık ?" , "Markası ne ?" veeee "Ne kadara aldın?" (Klasik bir soru olduğu için çok değinmeyeceğim ) ;)

Bir kereseinde Bu motor kaçlık sorusuna 250cc lik dedim karşı taraf "Hımm büyükmüş" dedi. :DBozmadım bende

Markası ne sorusuna Hyosung demekten bıkmıştım.Karşı taraf "Hımm çin malı mı?" ,"bak iyi değil o marka " demesinden bıkıp Yamaha ,Honda ,Harley davidson dediğimde olmuştur.

Bu arada Hyosung Güney Kore malıdır.Suzikinin eski yedek parça üreticisi olup 1991 yılında motosiklet için kendi Ar-Ge departmanını kurmuştur... :harika:

Buda yer yer,Honda kimi zaman yamaha hatta bazen Harley Olan motorum (du) ;

10660275_10152750934929026_5363071924359593792_n.jpg

Not: Yanlış konu başlığına Mesaj açmışım kusura bakmayın :hasta::hasta::(

• Beğen
Tepkiler: suat akman
Ben bisikletime Atım diye hitap ediyorum. Bazen de yılan diyorum. :D Arkadaşlarım arabalara karşı düşmanlığımı bildiği için inadına ford focus diyor ama :D

Rahmetli Kemal abinin rol isimlerinden. Rıfgı diyorum bisikletime.

Küheylan :D

• Beğen
Tepkiler: Lenora Nora
Haydi herkes bisikletine koyduğu adı yazsın örnek olarak ben alacağım bisikletin adını şimdiden koydum bile.
ASFALT KAPLANI.png

bisikletinize koyduğunuz takma ad diyorum.markası değil yani

@enes dökmen tamam dostum ben bisikletimin adını ???? koydum. Bu şekilde ismini istediğm yone çekebiliyorum. Daha esnek bir ismi oluyor bu şekil duruma gore

Benim ki üstünde geldi ÜSKÜP

bisikletim olsada isim koysam :D ama 2-3 hafta içerisinde alıcam

• Beğen
Tepkiler: Enes Dökmen
Geri