Scudo Sports

Bisikletin üzerinden pompayi alirlar mi?

Bisikletsurenadam

Daimi Üye
Tepki
124
İsim
Emrulah ALTAN
Bisiklet
Diğer
Merhaba bisiklet severler. Decahtlondan dün aldığım pompayi bisikletim üzerine verilen aparatlarla sabitledim . ise geldiğim de pompa yi birisi yerinden alır diye yanina aldim. Siz pompayi ne yapıyorsunuz. Daha önce çaldıran oldu mu. Yoksa bırakayım bişey olmaz mi ?

Scudo
iş yerinden çalmazlar da başka yere burakırsan çalarlar.

@Bisikletsurenadam
Calarlar dostum. Hatta bisikletle birlikte calarlar. Sen sen ol, gozunun onunden ayirma bisikletini.

Evde ya da işte tutuyorum. Ev işe yakın. Alınma ihtimali varsa sürekli aklınıza geleceğine emniyetli şekilde muhafaza edip rahat edin

Bende zaten soyunma odasında ki dolabima koydum ama millet bir bahar her gün pompa tasiyana da heralde?

Bizim buralarda seleyi söküyorlar :D

Benim ikinci kattaki kapımın önünden merdiven parmaklıklarına kilitli bisikletimi çaldılar hemen yanında kilitli vaziyette eşimin bisikleti de vardı. Pompa benim bisikletimin üzerindeydi bisikletten daha çok pompaya üzüldüm. Bisikleti çalıyorsun madem pompayı bıraksaydın bak orada ikinci bisiklette var ona lazım olursa değil mi ? Allah hırsızında insaflısıyla karşılaştırsın bizleri :):):):)

Hiç işine yaramasa bile el alışkanlığı yapan var çalar ilerde çöpe atat işine yaramaz ama yine çalar.

• Beğen
Tepkiler: Berke
Amiyane tabirle konuşacak olursam diyeceğim şudur, anasını bile bellerler. Alet edevat kullanmadan çıkabilecek her malzemeyi yanımıza almak gerekir. Kadrodan kilitli bisikletin jantlarının çalındığını bile gördüm ben :D

Ben okula.markete avm ye.giderken 2 yildir ustunde birakiyorum daha birsey olmadi ama arkadasimin 3 defa calindi veya dustu tamamamen nasip ile alakali bence

Haklısınız o zaman ben bunu yanina alayım bir sey daha soracağım orayı pompa yi koyduk peki suluk kafesini nereye monte yapacaz şimdi ben başka bir giris göremedim de ?

arkadaşlar söylemişler, çalarlar. sonuçta türkiyede yaşıyoruz.
ama bisikletin üzerine cevşen bağlarsak o bisiklete hiçbir şey olmuyormuş. :komik:

Cevşen esprisi güzeldi :)) Buna bile katlanamayanlar var, her şey kutsal, korkudan konuşamıyoruz.

Konuya gelince, şu soruyu sor: "çalabilirler mi?" cevap evet ise, çalarlar.

Calarlar dostum, pompayi birakir bisikleti gotururler hatta

valla bu ülkede her şeyi çalarlar, dikkatli olmamız lazım hepimizin

Geri