Scudo Sports

Bisikletin Üretim Yılını-Kaç Model Olduğunu Nasıl Anlarız?

Bu bisikletin hangi yıla ait acaba.

Dosyalar

• IMG_7017.jpeg
    IMG_7017.jpeg
    237,6 KB · Okunma: 69
  • 43ea86ec-25fc-4f99-b4c4-7be2929dfdde.jpeg
    43ea86ec-25fc-4f99-b4c4-7be2929dfdde.jpeg
    67,1 KB · Okunma: 68
  • eba2e019-0c8a-4db7-9d7f-899fec434801.jpeg
    eba2e019-0c8a-4db7-9d7f-899fec434801.jpeg
    59,4 KB · Okunma: 54
  • 6fb10c90-104e-4a20-841a-633adb618aef.jpeg
    6fb10c90-104e-4a20-841a-633adb618aef.jpeg
    68,4 KB · Okunma: 50
  • f4cbcf6f-61be-4dda-914f-e6d76fe6f1e1.jpeg
    f4cbcf6f-61be-4dda-914f-e6d76fe6f1e1.jpeg
    78,6 KB · Okunma: 48
  • 8536a1fe-ed5f-4732-863d-5894c42700cf.jpeg
    8536a1fe-ed5f-4732-863d-5894c42700cf.jpeg
    93,5 KB · Okunma: 41
  • 21fa3d46-5378-4b53-bc13-97c4fb63b406.jpeg
    21fa3d46-5378-4b53-bc13-97c4fb63b406.jpeg
    85,1 KB · Okunma: 38
Scudo

Sahibi 2015 demiş: (link)

Cube AMS 2015 modelleri epey farklı: (link) , (link), (link), (link), (link)
74551_1_Zoom.jpg

İlandaki/paylaştığınız resimlerdeki 2010 gibi:
2012 ilanı, 2012'den daha eski model olabilir: (link)
2009 model: (link)
2010 model: (link) , (link) , (link) , (link)
2011 model: (link)
2012 model: (link)

Cube AMS PRO 2010 Model.

2009 modeli de yaklasik ayni görüntüye sahip'di yalniz üst borudaki 100 yazisi ön tarafta AMS in arkasinda yaziyordu ve Alt borudaki Cube yazisinin altindan gecen siyah cizgi bunun gibi düz bitmiyordu sonlara dogru kivrimi vardi.
14072010040.jpg

Bu kadari da artik bence terbiyesizlik deyilse bile saygisizlik oluyor. 1 gün önce sabah saat 11:31 de bir soru soruyorsun ve bu soruna 1 saat sonra yani 12:32 de @Spartiat saygili bir sekilde cevap veriyor. Sonra ise ben saat 18:20 de sorunuza gercek yilini detayli bir sekilde yazarak cevap veridim.
Siz ne yapiyorsunuz, insanlari aptal yerine koyarak sadece izliyorsunuz, ne bir tesekkür var ne bir begeni. Insan olan bir kisi verilen cevaplara bir geri dönüs yapar, bir sey yazmaniza gerek yok, bir smile atsaniz o da yeterli olurdu.
Simdi siz savunmaya gecerek "ben devamli bilgisayar basinda oturmuyorum" diyeceksiniz ama ne yazikki biz cevaplari verdikten sonra aksam saat 21:48 de forum da oldugunuz net bir sekilde görünüyor. O saatte forumda oldugunuza göre sorunuza cevap geldimi diye de bakmis olmaniz gerektigini tahmin ediyorum.

Dosyalar

• soru.png
    soru.png
    173,1 KB · Okunma: 17
Bu kadari da artik bence terbiyesizlik deyilse bile saygisizlik oluyor. 1 gün önce sabah saat 11:31 de bir soru soruyorsun ve bu soruna 1 saat sonra yani 12:32 de @Spartiat saygili bir sekilde cevap veriyor. Sonra ise ben saat 18:20 de sorunuza gercek yilini detayli bir sekilde yazarak cevap veridim.
Siz ne yapiyorsunuz, insanlari aptal yerine koyarak sadece izliyorsunuz, ne bir tesekkür var ne bir begeni. Insan olan bir kisi verilen cevaplara bir geri dönüs yapar, bir sey yazmaniza gerek yok, bir smile atsaniz o da yeterli olurdu.
Simdi siz savunmaya gecerek "ben devamli bilgisayar basinda oturmuyorum" diyeceksiniz ama ne yazikki biz cevaplari verdikten sonra aksam saat 21:48 de forum da oldugunuz net bir sekilde görünüyor. O saatte forumda oldugunuza göre sorunuza cevap geldimi diye de bakmis olmaniz gerektigini tahmin ediyorum.
murat abi konudaki forumdaş için söylemiyorum, belki mesajı görmemiştir.

özellikle bisiklet tavsiyesi konusunda bahsettiğin durum oluyor. genellikle genç ve hevesli arkadaşlarda görüyorum.

ya kafasında bir bisiklet zaten belirlemiş ve tekrar tavsiye isteyerek insanların zamanlarını harcıyor ya da tavsiyeleri beğenmiyor.

özellikle 100 milimetre maşası olan tek süspansiyonlu ya da garip çift süspansiyonlu bisikletlerle serbest sürüş yapmak isteyenler beni kızdırıyor

yahu 35 - 40 yaşındaki adamlar o bisikletle o tarz bir sürüş yapma, bir yerini kırarsın diyorlarsa vardır bir bildikleri. olmaz güzel kardeşim, 68 - 70 derece kafa borusu açısıyla o sürüşler olmaz. bir yerini kırarsın. genç ya da hevesli olmak bir şeyi değiştirmiyor, bütçen yoksa sağlığını riske atmayacaksın.

adam kafasını koruyacak şeye para harcamak istemiyor, yeter ki bisikleti daha donanımlı olsun beyefendinin.

ne gerek var de mi? nasıl olsa bir vites daha olsun.

• Beğen
Tepkiler: oscak41
Soruma cevap verildiğini bu satırları yazarken görüyorum. Murat Çömez foruma hangi tarih ve saatte girdiğime kadar bakıp birşeyler yazmış. Girmişsemde başka işim çıktığından bakamamışımdır. Ama bu sayfayı 10 dk önce gördüm.
Murat Çömez yazdıkların seviyesizce. Yaşına uygun hareket et. Benim mesajlarıma lütfen cevap verme ve yorum yapma. Burda bir şeyler öğrenmeye çalışan insanlara kim oıluyorsunda ayar vermeye çalışıyorsun. Anam değilsin babam değilsin.
Foruma yazarken bu tipler yüzünden 10 kere düşünüyorum. Ukelaca cevap verip canımı sıkacaklar. dalga geçecekler. Hatta bazı terbiyesizler fırça atmaya çalışacak. Bu tipler kendi aralarında yapsınlar. Ben 50 yaşında adamım bu yaşta kimsenin ağız kokusunu çekemem.

Murat Çömez foruma hangi tarih ve saatte girdiğime kadar bakıp birşeyler yazmış.
Bunu yapmak zor bişey değil yalnız. Fare imlecini isminin üstüne getirdiğimde gösteriyor bu özelliği kapatmamış üyelerde. Dedektiflik değil bu.

Girmişsemde başka işim çıktığından bakamamışımdır.
Bunu yemedik.

Murat Çömez yazdıkların seviyesizce. Yaşına uygun hareket et. Benim mesajlarıma lütfen cevap verme ve yorum yapma. Burda bir şeyler öğrenmeye çalışan insanlara kim oıluyorsunda ayar vermeye çalışıyorsun. Anam değilsin babam değilsin.
Hakettiğin seviyeden yazmış. Bilgiyi al git, sonra ne bi teşekkür, ne selam ne sabah. Ne güzel iş. Şu yaş muhabbetini de bi geçelim. Boş boş yaşa saygı olmaz, kişiliğe karaktere saygı olur. Mesajlarına forumun çizdiği sınırlar içinde cevap verir, yorum yapar. Görmek istemiyorsan engellersin. Yaptığının ne olduğunu söylemesi için annen veya baban olması gerekmiyor.

@Awacs7n Diego bi dur allahını seversen zaten ortalık karışık.

Murat Çömez rahat ol be kardeşim. Çok dertleniyorsun bu mevzulara. sen insanlık görevini yap. Teşekkür bekleme. Öneririm, hayatıma uyguladım daha mutluyum.

• Beğen
Tepkiler: Eray BAYĞAR
Bunu yapmak zor bişey değil yalnız. Fare imlecini isminin üstüne getirdiğimde gösteriyor bu özelliği kapatmamış üyelerde. Dedektiflik değil bu.

Bunu yemedik.

Hakettiğin seviyeden yazmış. Bilgiyi al git, sonra ne bi teşekkür, ne selam ne sabah. Ne güzel iş. Şu yaş muhabbetini de bi geçelim. Boş boş yaşa saygı olmaz, kişiliğe karaktere saygı olur. Mesajlarına forumun çizdiği sınırlar içinde cevap verir, yorum yapar. Görmek istemiyorsan engellersin. Yaptığının ne olduğunu söylemesi için annen veya baban olması gerekmiyor.

@Awacs7n Diego bi dur allahını seversen zaten ortalık karışık.
Can bosver, adam daha isndanlik seviyesinden nasipini almamis bir zavalli. Artik okul zamaninda yada cocuklugunda ne yasadiysa?

Murat Çömez rahat ol be kardeşim. Çok dertleniyorsun bu mevzulara. sen insanlık görevini yap. Teşekkür bekleme. Öneririm, hayatıma uyguladım daha mutluyum.
Yok Can kardesim ben böyle seyleri pek der etmem. Aslinda yazmazdim ama forumda bu tipler cok ondan belki insanlik ögrenirde bir seyleri hayatinda düzeltmeye calisir diye yaziyorum. Daha dogrusu hatalarini anlasinlar diye ama bu tip de ögrenme kabiliyeti olmadigini anladim.

Senin yasin gercekten 24 mü?

Can bosver, adam daha isndanlik seviyesinden nasipini almamis bir zavalli. Artik okul zamaninda yada cocuklugunda ne yasadiysa?

Yok Can kardesim ben böyle seyleri pek der etmem. Aslinda yazmazdim ama forumda bu tipler cok ondan belki insanlik ögrenirde bir seyleri hayatinda düzeltmeye calisir diye yaziyorum. Daha dogrusu hatalarini anlasinlar diye ama bu tip de ögrenme kabiliyeti olmadigini anladim.

Senin yasin gercekten 24 mü?
Evet. Kimlik öyle diyor. Ama Ruhsal yaşım 60 vardır.

• Beğen
Evet. Kimlik öyle diyor. Ama Ruhsal yaşım 60 vardır.
Tamam şimdi oldu, yaşının 24 olduğunu görünce şaşırmıştım ama ruhsal olarak benden 10 yaş büyükmüşsün. Ve böylece “be kardeşim” demen de doğal tabiki.

• Beğen
Geri