Scudo Sports

Bisikletin Olmazsa Olmazı!

hangisi daha önemli?

• Toplam katılım
    110
  • Anket kapanışı .

fatih gul

Forum Demirbaşı
Tepki
116
bence ''gözlük''
çünkü;yolda giderken rüzgardan,yanından hızla geçen bi arabadan vs.
gözümüze toz kaçıyor ve önümüzü göremiyoruz. Bence gözlük olmasa
bisiklet sürmek daha zor olurdu!
hepsi gerekli ama sizce en olmassa olmazı hangisi???

Scudo
Kask, eldiven, gözlük ve ayakkabı. Ayrım yapamam...
Bir tanesi olmasa eksik hissediyorum.

bence yeni bir bisiklet alındığında birinci öncelik arka lambada olmalıdır,şıklarda göremeyince şaşırdım doğrusu.güzel bir anket...

bencede kask arkadaşlar hayatımızın kurtulması ona bağlı bi bakıma

Bende SPD pedal olduğundan Ayakkabı olmadan asla kullanamıyorum, ayak tabanlarım acıyor. Onu işaretledim.

18 kişinin yanıldığını görüyorum.Size 80km hızla bir otomobil çarptığında (80km çünkü şehiriçi hız sınırı 50km iken otomobiller bu hızda giderler) veya siz asfaltta veya arazide 30km hızla giderken düştüğünüzde sizi koruyacak olan gözlük değil kasktır.

Bu şuna benziyor.Otomobiliniz var ama siz emniyet kemeri taktırmak yerine müzik seti/renkli cam taktırıyorsunuz.

ben spd ye bir aksesuar yada güvenlik aracı olarak bakamıyorum benim için spd yani kilitli pedal bisikletin tekerleği gibi zaten onsuz olmaz. bu durumda ayakkabı da aksesuar yada güvenlik unsuru olmuyor. dolayısıyla en önemli güvenlik unsuru kask

• Beğen
Tepkiler: fatihgüven
Öncelikle rahat bir sele :) oturduğum yerden memnun değilsem, bisikletin, kaskın, eldivenin en kalitelisi en fiyakalısını da kullansam nafile... önce sele kardeşim...

Analitik düşünmek gerekli,
eldivensiz, gözlüksüz bisiklet sürülebilir,( lüks ten ödün verilebilir, bir kaza anında bunların faydası olmaz,)
arka ışık olmadan da olabilir, (gece değil, gündüz binerseniz,)
ama hangi koşul olursa olsun gerekli ilk şey can güvenliği için kasktır.

• Beğen
Tepkiler: felis911
Tabiki de iç giyim. Boxersız yola çıkmam:D
Şaka bir yana tabiki de kask olmalı cidden anket biraz saçma olmuş.

bisikletin olmassa olmazı kullanıcıdır,
kullanıcınında olmassa olmazları kask, gözlük vb. şeylerdir bence

• Beğen
Tepkiler: MertSayın
Geri