Scudo Sports

Bisikletin itibarından faydalanıyor olmak

@atasoy
Video yok şu anda ..yazı başlangıç itibari ile kötüleme anlamında idi...ben'de yazıyı dikkate aldığım için,siz nasıl örnek gösterdiyseniz..ben'de yazdım naçizhane..!!..

Scudo
@Bahadır Gürel Geçen gün sabah kanalları karıştırırken bisiklet görünce geri bastım hemen. Kanal D de magazin tarzı bir program sanırım. Neyse haber bittikten sonra yorum yapan kazmanın laf aynen şu; "Çok sağlıksız o kadar egzos dumanının içinde bisiklet sürüyor alıp sahilde sürsün hem spor yapacaksa sahilde yürüsün aynı şey." Hakkını yemiş olmayayım cümlenin sonuna kask takmamış olmasını da eleştirdi.

İzmirde katıldığım turlarda bazen 100 bisikletin üzerinde katılımcıya ulaşıyorduk.Geçtiğimiz yerlerde çimlerde oturan bazı kişiler arka arkaya bu kadar bisiklet görünce şaşırıyordu.Bir kez yüzün üzerinde bisiklet saymış bir kişinin hala geliyor yahu diye hayret etmesine kulaklarımla şahit oldum.Bence etkili bir yöntem.İnsanlar alışkın değil bu yüzden dikkat çekiyor.Dikat çektiği için yaptığın etkinlik de dikkat çekiyor olmalı.

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Bısikletle itibari en güzel anadolu köylüsu veriyor. Evine davet ediyor ikramda bulunuyor.ikinci gecisinde korkmayalim diye köpeğini bağliyor.Selam veriyor kolay gelsin diyor.
İmkanınız varsa kırsal kesimde kullanmaya gayret edin çantanızda küçük şekerler bulundurun çocuklar için.Bakın ozaman itibara
İstanbul da yaşayanlar için Allah sabir versin orda böyle şeyler zor.

@mşehirli

Avrupayı da gördük göçmenlere köpeğin önüne atar gibi bozuk para atıyorlardı. Ülkemizi yerin dibine sokacağımıza biz ne yapıyoruz ona bakalım. Ayrıca bu Ülkeyi bize bırakan atalarımız 600 sene medeniyetin tüm dünyaya ne olduğunu göstermişlerdir. Onların o güzel ahlakından hala bizde onda biri bile kalmış olsa emin olun ki o medeni dediğiniz ülkelere beş çekeriz.

• Beğen
Tepkiler: Atasoy ve M.A.Y.
@mehmetsunu Birde bisikletliler arası "markaların itibarı" var :) Buda muhim bir konu.Şeçilmişler klubü..Kişilik ve karakterin geride tutulup segmentin değer gördüğü "ye kürküm ye" klubü.
Yolda selam bile bazinıs klap tarzı bir centilmenlik çerçevesinde oluyor :)

Dünyayın sonunu getiren sanayi patronlarının omuzda kazak bisikletle tur pozları vermelerine feci ayar oluyorum.Birde sözde sanatçıların..4x4 le gecelerin tozunu atıp hafta sonu biskeletle boğaz turu yapmaları..Bu kesim bisitlete itibar kazandırmasın.Yarın bisikletten inip ata binerler.Çünkü adamların özünde bisiklet şuuru yok!
Siz yokken biz vardık diyesim var !

Geri