Scudo Sports

Bisikletin ilk neresine bakarsınız?

EXIT26

Üye
Tepki
30
Evet arkadaşlar bir bisikletin ilk başta neresine bakarsınız mesela ben arka aktarıcıya bakarım ya siz?

• Beğen
Tepkiler: BuraKSandaL
Scudo
Karşımdan veya yanımdan geçen bir bisikletin ilk önce aynakol ve frenlerine bakıyorum, niye bende bilmiyorum :D

• Beğen
Tepkiler: EXIT26
@SoldieR52

Ayıp mayıp, bakıyorum işte. Ehüehe ! Notumu oralardan veriyorum ;) :D

• Beğen
@SoldieR52

neden ayıp olsun kı normal bir cevap işte

@EXIT26

Latife yapıyor arkadaş arkadaşım ;) Ciddi değil dikkat edersen o söylediğinde :D

• Beğen
bende arka aktarıcıya bakıyorum,

genel bir izlenimim çoğu kişinin gözü ilk olarak arka sisteme gidiyor =)

• Beğen
Hafifliğine.

Mesela iki gün önce aldığım bi bisiklet var, 13.5 kg MTB. Resimlerini paylaşırım. :)

• Beğen
Ben once uzerindekine bakiyorum, uzerindekinin kafasinda kask varsa gozumu bisiklete ceviriyorum (ciddiyim, neden ben de bilmiyorum refleks oldu sanirim).

Eger bisiklet bir yerde tek duruyorsa zaten marka - modelden kadrosu hemen ben buradayim diyor, sonraki baktigim kisim masa ve frenler.

hmm..
önce süren kişiye bir bakış, daha sonra da kadro..:brutal324

• Beğen
bende ilk üstündekine bakarım.bu işten anlayan birine benziyosa kadro ya bakarım.

• Beğen
Ben de aynı Halil gibi yapıyorum. Önce üstündekinin kaskına bakıyorum (kaskı yoksa bisiklet sporunu ciddiye almıyordur o zaman bisikleti de iyi değildir diye düşünürüm ve bisikletine bakmam genelde) , kaskı varsa bisikletinin kadrosuna bakarım . Kadrosuna bakınca zaten genelde model anlaşılıyor.

önce maşa sonrada kadrosuna bakıyorum:)

• Beğen
benımde kasklı bırını gordugumde cok dıkkatımı cekıyor ve bısıkletı ıncelıyorum. kasksız ama surusunden pek de acemı olmadıgı anlasılanlardaysa sankı kadrosu sahteymıs gıbı gelıyor:) ozellıkle sahte kadro konusunu gordukten sonra:)

bısıkletteyse ılk arka aktarıcıya bakıyorum onu gordukten sonra gerı kalanlar az cok tahmın edılıyo zaten
ama benım bısıklette bu olmuyor arka vıtes alıvıo, on vıtes deore, frenler alhonga :D:D:D

• Beğen
@andac

Ben de aynısını yapıyorum;kask takmayanlar genelde dandik,takanlar ise marka ve kaliteli bisikletler kullanıyorlar,istisnaları olsa da bunlar tecrübe ile sabittir.

Geri