Scudo Sports

Bisikletin iki tekeride 8 çiziyor.

Berkay Y.

Üye
Tepki
0
Bisiklet
Castello
Ön tekeri daha fazla olmakla birlikte arka tekerde biraz yalpalıyor.
Bisikletçiye baktırdım:Adam ön tekeri bir çevirdi direk jant değişecek dedi.
Sizce değişime gerek var mı?
Akordla falan halledilmez mi?
Sadece bir bisikletçiye sordum.

Scudo
Hani Jant' ı sıkan V frenler olur ya onun sıktığı tüm jant kenarlarını parmağının ucuyla dolaş (ön arka). Böyle bir yukarı bir aşağıya gidiyorsa elin jantta problem var demektir. Öyle fark edemezsen janta yakından bak. Bir de telleri elinle kontrol et bakalım çok gevşek çok sıkı şeklinde mi? Genelde hepsi aynı oranda sıkı olmalı. Bunlar haricinde arka tekerleğin göbeği yani pedal çevirmeden de yerinden oynuyor mu test et ileri geri it.

Not: Ben bisikletçiye sorduğumda bana jant için 25 TL dedi. Nasıl bir jant takacaksa artık...

Jantın durumuna bagli. Ama gerektiginde kaza gecirmis janti bile dogrultup akort tutturuldugu oluyor. Baska bir bisikletciye daha sorun, degisecek derse neden degisecegini ve akortla neden giderilemeyecegini de sorun. Cevap tatmin etmezse 3. bir bisikletci bulun :)
Gecmis olsun...

Bence başka bisikletçiye gidin. Daha bilgili olan birisine. Ben neredeyse L olmuş jantimi bile tamir edebiliyorken bence kolaya kaçmışlar. Başka bisikletçiye sormanızda fayda var..

Hay ben bu telefona Türkçe öğreteni. Eski model İphone' dan yazılmıştır..

Reklam gibi olmasın ama Bakırköy Metin Bisiklet sorunu halletti fiyatı 10 tl idi.

@Berkay Y.

Güle güle kullanın.. Her bisikletçi bisikletçi değilmiş yani.. :)

@ebubekir sözbir

Çok dikkat etmedim daha çok yetişkinler vardı.Görmedim arkadaşı.

Geri