Scudo Sports

Bisikletin en güzel halidir, "pisiklet" ..

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
(alıntı)

"BİSİKLET. Sadece binerken değil, bir bahçe duvarına, bir kapı önüne yasladığınızda da güzeldir. O duvarı ve üzerindeki mor salkımları daha da güzelleştirir. Siz hiç bunu becerebilen bir BMW, Jaguar falan gördünüz mü? Unutmadan...Bisikletin en güzel hali "pisiklet"dir."

demiş Haşmet Babaoğlu. Ne güzel demiş.

Scudo
grubumuz sadece müzik paylaşımlarına açıktır..

@Battutaettanci
:harika: :)

@Battutaettanci
arkadaş şuna atıfta bulunarak espri yapmış sanırım.
(link)

• Beğen
Tepkiler: Özcan
@Ahmet Ayaz

anladım :) ben biraz internet jargonundan bihaberim galiba.

merhaba, konu eksik kalmış

1- alıntı: Mizahçı Gani Müjde, sosyal medya hesabından 'Evet' oyu verenleri küçümseyen bir mesaj paylaştı.
Gani Müjde, "Bisiklete pisiklet, arabeske arabeks diyenler mührü pusulanın ortasındaki çizginin üzerine vursun." dedi.

2-şahsen katılmadığım bu "pisiklet" muhabbeti 2013 tarihli bir Haşmet Babaoğlu yazısından parça aynı zamanda.
şimdi ise o yazısından bu okuduğumuz paragrafı alıntılamış, sonrasında da "Unutmadan... Referandum öncesi "pisiklet" diyenleri aşağılayan mizah yazarı şapşala aldırmayın! Bisikletin en güzel hali "pisiklet"dir. Şimdilerde gördüğümüz teknoloji harikası iki tekerlekli robotları kim takar!" demiştir.

ben polemik olmasın diye hepimizin katılabileceği kısmını alıntılamıştım. polemik olcaksa konu silinsin lütfen.

Vay vay, konu ne kadar alengirliymiş meğer. Şahsen ne kadar internetle aram iyi olsa da, kim kime ne şekilde cevap vermiş, hangi lafın arka planında neler var bilmeden okyup geçiyorum.
Sosyal medya canavarı olmak lazım sanırım. Çok açıklayıcı ve bilgilendirici oldu şu son mesajlar :) :harika:

Geri