Scudo Sports

Bisikletin çalınmaması için

Tepki
5
Bisiklet
Salcano
Arkadaşlar bir buluşmaya bisikletle gittiğimizde bisikleti park edecek bir yer bulup kilitledik diyelim fakat tümünün yahut parçalarının çalınma olasılığı hala çok yüksek. Sizler bu konuda ne yapıyorsunuz acaba?

Scudo
Sizce hangi hırsız zinciri,pedalları,rubleleri ve aynakolları frenleri ve diğer aksamı teker teker çalacak yada bir kısmını sökdü diyelim ne işine yarayacak bu kadar salak bir hırsız varmıki?ve bisiklegti nereye bırakıyorsunuzda bunlar böyle rahat hareket ediyor.kimse görmüyormu.yada hiç ses çıkmıyormu.bence rahat olun adam çalacaksa komple götürür.bu güne kadar sadece belli parçaları çalınan bir bisiklet ne duydum ne gördüm.

Bisikletimizin çalınmaması için bisiklet almıyor kullanmıyorum.....

• Beğen
Tepkiler: Ramazan Gürel
Ya götürmeyeceksiniz yada sonuçlarına katlanacaksınız zaten çalınacağı varsa hırsıza kilit falan işlemez göz önünde olan biryere parketmek alınabilecek tek önlem. Km saati, pompa gibi ufak akseuarlarınızıda yanınıza alabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: Semih Özsoy
@ertunga

Bu da iyi fikirmis... O zaman hepimiz bisikletlerimizi satalim, forumu kapatalim, hirsizlara calacak bisiklet kalmasin :p

demek istediğim bu konuda güvendiğiniz bir kilit var mı kolay kolay bozulamayan, anahtarlı kilit mi yoksa şifreli kilitler mi daha iyi olur? sonuçta forumda bile çok görüyoruz kayıp ilanlarını.

Anahtarli kilitin daha iyi oldugunu dusunuyorum. Sifreliler daha rahat aciliyor. Bence en temizi sanayi tipi zincir ve cidden kaliteli asma kilit.

@suat akman

Tebrik ediyorum Suat bey son derece yaratıcısınız.......

• Beğen
Tepkiler: Okan POLAT
hatalı alıntı

Sağlamcılık ve risk almamakta çığır açmışsınız :)

@ertunga

Sağlamcılık ve risk almamakta çığır açmışsınız :)

Otoparka kilitliyceksin 5 tl ye :) fazla yer kaplamiyor diye 3 tl yede indirebilir en guzeli bu bence.. BaŞina bir sorumlu dikeceksin sonrada kitliyceksin gezmene bakicaksin..

Eğer güvenlik konusunda en küçük bir endişe yaşıyorsanız o buluşmaya asla bisiklet ile gitmeyin daha sonra üzüntü yaşamaktansa birgün pedal çevirmemeyi tercih etmek daha sağlıklı bir seçim olacaktır

Geri