Scudo Sports

Bisikletin aşırı yaygınlaşması halkı tehlikeye atacak!

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Acaba sadece basit bi trol müsün, bisikletten de vergi, bandrol, zorunlu sigorta gibi paralar almak için nabız yoklama kafasını yaşayan biri misin, yoksa likit/duman fazla çektin de mi böyle konuşuyosun acaba..

Acaba sadece basit bi trol müsün, bisikletten de vergi, bandrol, zorunlu sigorta gibi paralar almak için nabız yoklama kafasını yaşayan biri misin, yoksa likit/duman fazla çektin de mi böyle konuşuyosun acaba..

Bu ne ya.. Hahaha..

hanimefendiler beyler lütfen kınamayın garibi. hepinizin çoluğu çocuğu var. mazallah sizin de başınıza gelir. kendi haline birakin.

Böyle trollerin konuları en başta forumda ben yorum yapınca mesajlarım siliniyor bende burasını düzgün bi forum sanmıştım. Nerde o benim mesajlarımı silen moderatör bunu görmüyormu ?

@filipiti
Saat erken daha görünce ilgilenir.

@Yavuz Sultan Selim

Seçim öncesi trol maaşları zamlı yatmış anlaşılan, gelip burda bile konuyu nerlere bağlamış.

• Beğen
Tepkiler: mertznc
Dedeye yardim edelim. Bisikletsizlikten kafayi yemis.

@Knight Rider

Kardes, sana bir sey demedim ki. Konu sahibi kimse o uzerine alinsin.

• Beğen
Tepkiler: Orkun KnighTR34
@Yavuz Sultan Selim hangi.kafayı yaşıyorsun arkadaşım. Bisiklet terör aracımı olacak sagan binse polis 10 sn de yakalar.ne içiyorsan hemen bırak ve kendine bisiklet al,uzun turlara çık

Biz burda forumda bisiklet sürmek iyidir
daha çok insanı bisiklet sürmeye ikna iletmeye çalışıyoruz siz gelmiş çok fazla insan bisiklete binmesin diyorsunuz ama yani kusura bakmayın da son derece saçma konuşmuşsunuz madem böyle düşününuyorsunuz peki niye bisiklet foruma üye oldunuz ki yani bu sözleri söyleyen bir insan demektir bisiklet sporunun sevmiyor demektir gidin başka yerde bu tür yazıları yazın

Adam hakli! Yalniz teror eylemi ve adi suctan cinayete kadar pek çok suca karisan yaya nufusu inanilmaz olculerde...
Yayalık cok normal karsilaniyor bence bu dış mihraklarin oyunu ve yayalik yasaklanmali. Mobeseden esgalle adam bulunmaya falan calisiliyor ki cok zor!
Herkes arac kullanmali, plakali ve ruhsatli olmali.
Neymiş yayaymis...
Neymis bisikletliymis...
Bizim gibi egitim oraninin yuksekligine ragmen suc orani yuksek olan ulkelerde, petrolunu, arabasini, motorsikletini, hatta kaliteli bisikletlerini kendi ureten, dışa bagimliligi neredeyse sıfır olan, refah icerisindeki ulkelerde yayaligin ve bisikletli artisinin arkasindaki oyun gorulmeli ve bu gidise dur denmeli :tskler:
Bravo tespitlerin icin @Yavuz Sultan Selim :D

Moderator arkadaslar bu trollerden mi besleniyor?Konuyu silip tartisma ortamini engellemek yerine altina yorum yaziyor.
Ulke yonetimini tartismadan once forum yonetimini tartissak daha islevsel olur.

Arkadaş dumanı fazla kaçırmış galiba :)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri