Scudo Sports

Bisikletimle yaptığım kaza

ilk resimde içimden her halde bu adam ölmüştür kesin dedim ama allahtan ölmemişsin :) büyük geçmiş olsun

Scudo
Çok büyük geçmiş olsun,Moralinin yüksek olması güzel buna sevindim.Sağlıklı ve bol pedallı günler dilerim.Malatya Bisiklet Topluluğundan çok selamlarımızla

cok gecmıs olsun. ucuz atlatmıssın bence. o ceneyı gorsem ben kesın bayılmıs kalmıstım :D :D :D

Merak ettiğim bir sorum olacak geçmiş olsun bu arada :) evde yatarken kilo artışın oldu mu ?

Herkese çok teşekkürler.. Benim için büyük bir tecrübe oldu.. Ege han bu arada yatarken çok fazla bir kilo artışım olmadı. Zaten eti kemiği iri olan bir insanım :D Fazla etkilemedi beni. Sadece ayağım bir hafta alçıda kalınca bağlarım kilitlendi ve ayağım sabit kaldı. Hİç bir şekilde kıvıramadım. Bunun açılması için Antalyanın ince kum sahillerinde yürüyüş yaptım. Bu durumda kilo artıiını engellemiş olabilir.

Çok geçmiş olsun.
Paylaşıp bisiklete verdiğimiz gönlü desteklemen çok hoş bir davranış.

offf,geçmiş olsun yaa:(..ben de yeni sürücüyüm,çok dikkatli kullanıyorum,bu da püf noktası oldu benim için,ISLAĞA DİKKAT!!!!...kazasız bol sürüşler dilerim..

geçmiş olsun dileklerimle çenenizin yeni halini görmek istiyorum
iz kaldı mı merak ediyorum.

Geçmiş olsun fena düşmüşsün galba çene baya kötü açılmış.

Acil serviste çalışan bir doktor olarak bisiklet kazalarının ne kadar tehlikeli olduğuna defalarca şahit olmuş biriyim gördüklerimden sonra ucuz kurtulmuşsun.
benim karşılaştığım vakalar genelde omuz kırıkları ve yüzde ciddi yaralanmalar. çalıştığım yer şanlıurfa/birecik, burda motoksiklete binerken bile kask kullanmıyorlar bisikleti hiç sormayın zaten çoluk cocuğun altında. gördüğüm en kötü yaralanma 10-12 yaşlarında bir erkek çocuğu alt-ön dişler çeneden ayrılmıştı diş kökleri görünüyordu. bir de burnu bildiğiniz dümdüz olmuş bir kız getirmişlerdi.

15-16 yaşlarındayken çenemin aynı yerindede 5 dikişlik bir kesik olmuştu (omuzlarımdaki sıyrıkları ve ağzımın içinde kırılan dişlerimi saymıyorum), benim düşme nedenim ise tam yol ile giderken yol/yarış bisikletimin ön tekerleğinin çıkmasıydı :)

Geri