Scudo Sports

Bisikletimle Türkiye Yollarında, 4. Etap, İzmir - Çanakkale

Scudo
@dapoet

"dapoet" kardeşim, çok memnun oldum sabırla okumana... :in: Sizin de yolunuz açık, pedalınız güçlü olsun dilerim... :in:

@Gülgün

Hem de birkaç kez okudunuz ha... Çok teşekkürler... Ne mutlu bana ki, hissettirebilmişim o anı... Yolunuz açık olsun. :in:

@GÖKSUN ÖZKİRİŞCİ

Yok yok kapamayın... Boş bir zamanınızda gidersiniz Göksun bey... Sizin de yolunuz açık olsun... :in:

@TAYFUN DEMİR

Çok mutlu oldum... Bizimle de paylaşabilir misiniz fikirlerinizi Tayfun bey?.. :in:

@kaanaysel

Bilmukabele Kaan bey... Çok teşekkür ederim... Evet kısacık da olsa Veysel hocayla tanışıp, görüşme fırsatım oldu... Sağolsunlar yakınlıklarını gördüm Çanakkale'de. Sizin de yolunuz ve bahtınız açık olsun... :in:

@ibrahim taş

Teşekkürler İbrahim bey, bütün bisikletçiler harikadır... :)

@mustafa şükrü yıldırım

Ben de tekrar okuyunca yeniden gezmiş gibi oldum... Beğendiğinize memnun oldum Mustafa bey... :)

Süper olmuş, içimdeki keşfetme canavarını uyandırdınız :) çok isterim ben de böyle bir turu, hatta İzmir-Çanakkale turu nasıl olur acaba diye düşünürken kendimi bu topicte buldum :) bünyenize sağlık..

elinize yüreğinize bileğinize pedalınıza sağlık çok güzel yerleri bizede görme fırsatı tanıdınız allah yolunuzu açık etsin..

Mükemmel bir yol hikayesi olmuş tebrikler. Adete fotoroman okur gibi bir sonraki karede ne çıkıcak diye heyecanla sayfayı kaydırdım. Bu arada salihleraltı köyünden sonra bizim beldeye uğramadan ana yoldan geçmişsiniz. :) Yolunuz hep açık olsun.

@Özgür BOZKURT

Beğendiğiniz için teşekkürler... Düşündüğünüz tur harika olur bence, şimdiden "yolunuz açık olsun"... :in:

@özel

Teşekkürler, o rüzgara bir daha yakalanmamak için erkenden yola koyuldum... Orda olduğunuzu bilseydim uğrardım, tanışırdık. :) Sizin de yolunuz bahtınız açık olsun. (Beldenizi yazarsanız haritadan yerini görmek isterim.)

4 etpatada ruhani bir yolculuk yapmışsınız.

Akraba desteği size iyi gelmiş.

Keşke bisikletle ve sizle daha önce tanışmış oolsaydım.

Bu işi daha çok severdik.

3 aylık bisikletçiyiz şimdilik.

selamlarımla.

Geri