Scudo Sports

Bisikletimle Türkiye Yollarında, 1. Etap, Mersin - Antalya

Turunuzu zevkle okudum Ahmet bey, Alanya Mersin arasini bilmiyordum sayenizde tanistim yollar, koyler ve kasabalariyla.Paylastiginiz ve yol bilgileriniz icin tesekkur ederim.

Scudo
@GÖKSUN ÖZKİRİŞCİ

Çok teşekkür ederim Göksun bey, memnun oldum... :in:

@Nihat_diver

:D :D Nihat, kardeşim... Sakin ol... Zamanı gelince sana da görünür yol uzaklara... :in: Beğenmene memnun oldum, teşekkürler.

@omerkabul@ttnet

Sağ olun Ömer bey, saygı bizden... Çok isterim bir gün tekrar oralara gelmeyi, sizlerle tanışmayı, birlikte pedallamayı... "Kısmet" diyeyim... :in:

@Bülent ŞİMŞEK

Çok teşekkürler Bülent bey, haklısınız zor etaplar ama çok da zevkli... :in:

@TurgutRiis

Ne mutlu bana Turgut kardeşim... Umarım o yol seni düşlerine ulaştırır... :in:

• Beğen
Tepkiler: TurgutRiis
@Timukan Karaca

Sağolun Timukan hanım, kıvanç duyarım faydam olduysa... :in:

@Gürkan Ülker

Teşekkürler Gürkan kardeşim, beğendiğine memnun oldum. :in:

@sedat seçkiner

Merhaba Sedat bey, nisan, mayıs çok güzel bir zaman. Hem trafik tenha olur, hem fiyatlar ucuzdur yaza göre, ancak öte yandan yağmurun olabileceği bir dönem... Ona göre tedbir almalısınız... Mersin'den geçeceksiniz anladığım kadarıyla, haber verirseniz sizinle tanışmak mümkün olursa da pedal basmak isterim turunuzda... Şimdiden başarı diliyorum, yolunuz açık olsun... :in:

• Beğen
Tepkiler: sedat seçkiner
Sevgili Dostum,
Hani diyorsun ya "Aynı rota üzerinde pedal basmak isteyen bisiklet sevdalılarına, bir nebze de olsa katkı sağlayabilmiş olmayı ümit ederek.'' diye. Hiç merak etme en azından 1 kişiye katkı sağladı emeğin. Haziran sonuna doğru Antalyadan Mersine doğru pedal çevireceğimi biliyorsun. Eminol ki bu tecrübelerin ve tavsiyelerini göz önüne alacağım. Gerçi kafama göre bir planlama yapıp haritalarıda hazırladım ama şimdi senin uyarıların doğrultusunda bu planımı gözden geçireceğim. En azından buraya uğrayın, burada yiyin tavsiyelerine uyacağım. Dikkat ediyorum şimdiye kadar seninle yollarımız hep ter yönde gitti. Bunda senin Türkiyenin bir ucunda benimse diğer ucunda olmam etkili oluyor. Sen Antalyadan Marmarise doğru gittin bense Muğladan Antalyaya. Senin çıktığın yokuşu ben indim, senin indiğin yokuşu ben çıktım. Köyceğiz yakınından biz sahile doğru saptığımızdan senin geçtiğin yola ancak Göcek tünelinin önünde yeniden çıkabildik. İşte o andan itibaren senin tur anlatımların hep aklımdaydı. söz gelimi 2800 metrelik bir tırmanıştan sonra karşıma 3600 metrelik iniş geldiğinde zevkten sırıtmadım desem yalan olur. Neden mi? Ben tırmanışı 2800 metre ile yırttım oysa Ahmet Salih Özenir şimdi benim keyifle indiğim yolu çıkmış hemde benden 800 metre fazla pedal çevirmiş diye. Antalya sonrasındaki ilk konaklamayı Titreyen Gölde yapmayı planlamıştım ve anlatımlarınızdan sizinde burada konakladığınızı anladım. Eşim bir Tv programında Abdullah Şahin ile Sümer Tilmaç ın burada bir karavanda birlikte kaldıklarını izlemiş ve burayı çok methetmişler. Antalyaya giriş fotoğraflarınızda İstanbulda tanıştığım ve Antalyaya girişimde Ömer Yıldız ile birlikte benide karşılayan sevgili dostum Mustafa Yiğiti görmek beni çok memnun etti. Eğer Ömerde o topluluktaysa ve tanıyamadıysam dostumdan özür diliyorum. Ayaklarınıza ve emeğinize sağlık. Yaptığınız çalışmalar değer bilen yüreklerde karşılığını bulacaktır. Görüşmek üzere.

Kelimelerle yorumlamak çok zor ne desem bilemedim ama MUHTEŞEM... Bir insanın yapabileceklerinin sınırının sadece düşünceleri olduğunun bir kanıtı... Bana müthiş bir ilham kaynağı oldunuz tam da tur kararı vermişken aynı bölgelere doğru, böyle bir paylaşım benim için SÜRPRİZ oldu ve iyi ki de oldu.. SAYGILARIMLA.

@Orhan Kılıç

Çok teşekkürler Orhan bey... Kısmetse görüşeceğiz, o size bahsettiğim trans planımızı sanıyorum öteleyeceğiz... :)

@oguzcigsar

Paylaşımın faydalı olduğunu görmek mutlu ediyor beni, yetersiz olduğu durumlarda haberleşelim Oğuz bey.

• Beğen
Tepkiler: oguzcigsar
merhabalar Ahmet Bey,

ben de bir arkadasimla(ogrenciyiz) gelibolu uzerinden canakkaleye gecerek, istanbuldan

mersine gitmeyi planliyoruz. plan muhtemeln agustostan eylul e 1 ay

sureyle olacak. yazilariniz, fotolariniz cok yardimci oldu simdiden. gelince

de umarim bisikletciler toplanir tantuni yeriz birlikte.

@alper benli

Kısmet... :)

Turunuz için şimdiden başarılar, güzel günler diliyorum... Umarım herşey yolunda gider ve keyifle tamamlarsınız. Bisiklet Forum ortamında bizlerle paylaşırsanız, sizleri takip etme imkanımız da olur... :in:

Merhaba Ahmet bey çayımı aldım ve 1.etabınızı okudum harika bir tur olmuş,fotoğraflar herşeyi anlatıyor.Bitirene kadar 1. bardak yetmedi 2. çayımı da aldım.Bana eski günlerimi anımsattınız,daha önce motorsikletle bu yollardan 3 kez geçmiştim,tarihi ve doğal güzellikleriyle mutlaka görülmesi gereken yerler...
Bol pedallı günler dileklerimle...

Selamlar,
Cüneyt

Ahmet Bey tebrik ederim yaptıpınız yollar için,teşekkür ederim yorumlarınız ve fotoğraflarınız için elinize emeğinize sağlık!

Artık çoluk çocuklu adamım benden geçmiş demeyip böyle uzun bir tura cesaret etmeniz ülkemiz genelindeki yaygın kanıya göre cesurca bir hareket ve destekleri için ailenizide tebrik ederim!

Geri