Yavuz kardeşim yol hakkında fotoğrafları ve tecrübeleri sadece burada değil bizzat seninle görüşerek aktaracağım sana. Bu sene pedallayamadık ama döndüğümde fırsat buluruz umarım.
Patlamayı önleyici sıvıyı sordum ama jantta modifiye yapmaları gerekti ben de orjinalliği bozulmasın diye vazgeçtim. Umarım pişman olmam
Arkadaşlar, Soner haricinde deneyimlerini paylaşan var mı?
Yurt dışı turlarını merak ediyorum. Tabi benim için ancak en erken seneye olabilecek bir şey ama işin raconu hakkında çok bilgilere ihtiyacımız var. Yani pasaport ve vizeden bahsetmiyorum. Onları bir şekilde halledeceğiz ki bazı yerlere vize de yok. Mesela dil bilmek çok şart mı? İngilizce yeterli midir?
Bir de püf noktaları var ki herhalde değeri paha biçilemez...
Tur taslağı mesajlaşmaları başımızı döndürdü. Avrupa dört bir yandan bisikletçilerimizle karşılaşacak. Bizler heyacanla tur notlarını bekliyor olacağız. Başarılar ve selamlar.
Budapeşte-Estergon-Györ-Bratislava-Viyana boyunca Haşim Bey'e eşlik ettim ancak Avusturya ya girdikten bi süre sonra düştüm ve daha önce yine bisiklet sürerken kırılan sol dirseğimi ciddi şekilde incittiğim için turu burada sonlandırarak 19.08.2011 de Ankara'ya döndüm. Buradan tekrar Haşlim kardeşime teşekkür ediyorum. Kendisi Viyana da bize katılan Nurdan arkadaşımızla Prag' a doğru devam etti. Çok farklı bir tecrübe oldu. Bisiklete binmeyi seven herkese böyle bir tecrübe yaşamalarını tavsiye ediyorum. Ayrıntılı tur yorumu ve bilgileri Haşim Bey verecektir.
Kısaca 1 haftada 3 ülke, 3 başkent, 500 km'ye yakın yol yaptık. Zamanın, sağlıklı olmanın, karnını doyurmanın ve susadığında su içebilmenin bu kadar değerli olduğunu farketmemişim. :in:
Evet arkadaşlar ben de yurda döndüm. Kıvanç'ın talihsiz düşmesi çok canımızı sıktı. Viyana'da yaşayan arkadaşımla 2 günde 185 km. yaparak Brno'ya ulaştık. O da Brno'ya vardıktan sonra devam edemeyeceğini söyleyince turu Brno'da sona erdirip Prag'a trenle geçtik.
Tur bilgilerini çok yakında daha detaylı şekilde burada paylaşacağım.