Scudo Sports

bisikletimin geçirdigi degişim

Kendi emeklerinle elde edilmiş bişeyin zevkini hiç bişey vermez.. Şu an bu bisikletle bu şekilde keyif alabiliyorsan doğru yoldasın demektir.. Çoğumuz geçtik senin geçtiğin yollardan, zamanında bende bu tarz bir bisiklet ile ufak ufak parçalar değiştirerek başlamıştım bu hobiye.. Şimdi 4 tane hatrı sayılır bisikletim var.. Eğer içindeki sevgi azalmazsa inşallah ileride sende aynı durumda olabilirsin..
Ayrıca eğer parça ihtiyacın olursa bana özel mesaj at, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.. Senin gibi bu işe gönül vermiş gençleri desteklemek lazım...

• Beğen
Tepkiler: Emre Özhan
Scudo
emre sana power led verecem 60 derecelik merceğiyle birlikte 2 adet kalem pille süper aydınlatıyor !bisikletinde güzel olmuş:in:

• Beğen
ben gidonu baştan degiştirecektimde kaldı böyle olsun böylede güzel dışı izole bant ile kaplı idare ediyorum

@Emre Özhan

Bence değiştirme böyle kalsın.Böyle daha güzel.Ben de en iyisi senden kopya çekeyim.:D Hay maşallah maşallah.Ben de yazın böyle birşeyler yapacağım inşallah.:D

• Beğen
özellikle Güzel bir Çalişma yapmıssın tek amartisöre geçmen mantıklı olmus ileridede gidonu ve bazı eksiklikleri tamamladınmı bitmiştir bu iş gerçekten Güzel Değişim olmus. Forumda Bisan Kullanıcılarını görmek güzel bir duygu birde kocaeli nin neresinden ¿

• Beğen
@İbrahim Ozan

yuvam akarcadan

yakında siyah aliminyum kadroya geçme ihtimalim var

Bisiklet güzel olmuş ancak benim yine de bir önerim olacak: her şey iyi niyetle yapılmış çok emek göstertilmiş saygı duyuyorum ancak bu ekipmana bu kadar emek vermek yerine bir kaç lira daha ekleyip forumdan ikinci el daha iyi kadro bulsan daha iyi olurdu bence. tabi ki herkesin alım gücü yoktur belki ve herkesin bisikleti kendine özel ve güzeldir ancak artık çok cüzi rakamlara çok iyi parçalar bulunuyor. Bence üç beş daha katıp daha sağlam bir bisiklet toplayabilirsin. Bu bisikletele bu kadar uğraşmak için kesinlikle bisiklete aşık olmak lazım. Hakikaten tebrik ederim ve umarım daha iyileri senin olur:)

• Beğen
işte gidonun son haliii
http://img51.imageshack.us/img51/7772/120220100071437415.jpg
http://img39.imageshack.us/img39/333/120220100061425689.jpg
http://img689.imageshack.us/img689/4084/120220100051408016.jpg

evet yine karşınızdayım bisikletimle ben bu bisiklet olayını çok sevdim bisikletimede sürekli yenilik yapmayı seven bi insanım şu anda bisikletim 10. evrimini geçirmiş bulunmakta ve son hali hem performansa uygun hemde tasarımı güzel.... 5. evrimde cift amortosorlüden düze geçince görünümü hoşuma gitmiyordu benim olan herşeyi güzelleştirdigim gibi bisikletin heryerine gereken ilgiyi ve çabayı gösterdim ve bu hale geldi.

öncelikle bisikletim bana özel olmalıydı herkezde olan bişey olmamalıydı buna çabaladım ve bisikletin bütün parçalarıylada renk uyumu olması lazımdı yani sonradan takılan parçalarda o bisikletin parçası oldugunu göstermeliydi...

şimdi eskiden yeniye evrim süreci ve sonrasında en son halini göreceksiniz

1
(link)
2
(link)
3
(link)
4
(link)
5
(link)
6
(link)
7
(link)
8
(link)
9
(link)
10
(link)

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
marksı as 904 hani şu ucuz olanlardan şu an tam bisikletime uygun
(link)

son olarak bisikletinize çok iyi bakın elimde bu degilde cannondale veya scott olsaydı üzerinde bu kadar oynama yapmazdım ama bu bisiklet sürmeyi sevmem biyana kendi bisikletimin tamamen bana özel olması beni cezbediyor... yorumlarınızı bekliyorum

değişim süreci cok hosuma gitti.. bisiklet askin var olduğu sürece en güzellerine ve hep sana özel olanlara sahip olmanı diliyorum..

@taner-ince

ilk halinimi soruyosun son halinimi ben yeni konu açmıştım en son hali diye ama bu konuyla birleştirmişler 3.sayfada en son hali var ilk sayfanın başındaki tank şu an yok yani

Geri