Scudo Sports

Bisikletimin feci düşüşü

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Kanalınızın reklamını bu yolla yapmanız hiç etik değil. Desen ki arkadaşlar böyle böyle kanal açtım bakın hoşunuza giderse takip edersiniz ya da videolara bakarsınız vs emin olun forumdan bir çok üyenin daha içten desteğini alırdınız. Zaten bisiklet kültürü yaygınlaşsın diye çabalıyoruz, dikkat çekici başlıklar ile farklı amaçlar güderek böyle paylaşımlara hiç gerek yok.

Scudo
Sizi severek takip etmekteyiz ancak bu tip videolar sanki biraz prim yapmaya çalışılıyormuş havası katıyor doğrusu. Biz küçük kardeşlerinizden naçizane bir fikirdir bu tabii. Bir talihsizlik olmuş diyelim bence bu video başlığı için. Kolay gelsin, iyi çalışmalar :)

Videoyu ilk acarken toprak bi yerde yatiyordu dedim heralde bi kac metre yukardan düştü. Ne mutlu ki ayaktayken devrilmis sadece.

Bu durumda bizi tek memnun eden bisikletin sadece yana 'devrilmesi' olabiliyor.
Onun dışında bence 'ŞOK ŞOK ŞOK' gibi haber verilip hiç tınlamayacağımız bir şey.

Dipnot: ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.

O an düşen aşkına koşar ve sarılır..Velespit,ah Velespit, Velspitin çamuru damla, damla akarken. kadrosu çatır çatır yanmaktadır..Ah velespit zincirlere gelesin.Bu nasıl bir uçurum yapmaaa.. yazarken bayıldımm:hihi:

• Beğen
Tepkiler: Burakcycle
Arkadaşlar,
Kurmuş olduğumuz kanalın amacı bisikleti sevdirmek. Maalesef düz başlıklarla basit başlıklarla kimse videolarımızı izlemiyor. Başlıkta da abartı yok. Bisikletin değeri 1900 TL ve üstündeki aksesuarlarla 2000 TL'yi geçiyor.

Forum yönetimine mesaj attık. Köşe yazarları bölümüne eklenme talebi için. Fakat pek dikkate alan olmadı. Bende bundan sonra burada birşey paylaşmayacağım. İsteyen kanalımıza abone olup bizi oradan ve sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilir.

Verdiğimiz rahatsızlık için özür dilerim.

Saygılarımızla

bisikletten-dusmek--i556975-1200x630 (500 x 263).jpg

Not: Hiçbir şekilde kötü anlam ifade etmez, mizah amaçlıdır yanlış anlaşılmasın.

Normal bir düşüş. Bisikletinize ve aksesuarlarınıza zarar geleceğini sanmıyorum. Mtb bisikletim '459' lira ve bundan daha 'feci' düştü ve sorun olmadı.

hala başlıkta abartı yok deniliyor, üstüne bide fiyatı yazılmış. fiyatından dolayı kimse bişey demiyor, zaten baslıkta fiyatta yok. düşüşten bahsediliyor.

Düşüş ya çok abartı saplantılı bir insanın acaba bisikletime bir şey oldu mu diyeceği bir düşüş, ya da yukarıda arkadaşların yazdığı gibi kendi kanalının reklamını yapmak için yazılmış bir başlık. Sanırım bu şekilde dikkat çekmek istemiş arkadaş.

Acı varmı acı ? Bende actım videoyu 20 30 sanıyelık bir video sandım dusmeyı yada kazayı ızleyecem sandım bir baktım 9 dakka dedım nasıl yanı basa bır daha sardım o zaman anladım ruzgardan dustuğunu :D Olur boyle seyler ılk bisiklet ilk kamera ilk video cekimi ve heyecan felan ;)

@Bisiklet Yolculuğu Bisikleti sevdirmek istiyorsanız; bir "duyarlılığı" suistimal etmek yerine, "basit ve düz" başlıkları sahip "standart" sürüş videolarından vazgeçip, daha nitelikli, ilgili çekici veya bilgi paylaşımına yönelik videolar yapmaya yönelik bir araştırma, bir anket veyahut bir konu başlığı açıp fikir almaya çalışsanız daha samimi bir paylaşım olmaz mıydı sizce de?

Daha önce birisinin de dediği gibi bu hafif düşüş 2000 değil de 42000'lik bi bisiklette olsaydı ya da bahsedilen 2000tl'lik bisikletle (fiyatın önemi yok) yüksekçe bir yerden taklalar atarak düşüş gerçekleşseydi olay olurdu. Bu haliyle gerçekten anlamsız olmuş.

******Minibüs yolundaki DEHŞET bisiklet kazası!!!*******

Ya arkadasim yanlis anlamada bu konuyu acman cok gerekli degildi sanki :) Bende gecen bisletimi temizlerken bezim yaglandi diye konu acayim mi ne dersin? Saka yapiyorum tabi kizma lutfen :)

@Anonim
Inanilmaz katiliyorum size omer bey. Vilog denen dalgamotor ( Turklerin tam tanimlanamayan seylere verdigi genel isim " dalgamotor" dur :D ) populer oldu diye aliexpresten bi aksiyon kamera alip illa vidyo cekmek zorunda degiliz. Birakalimda onun ustalari yapsin.
Mesela @Anonim yada @İki Teker Bir Adam

konuya kilit konulsa keşke hani sürekli eleştiresi geliyor insanların

"clickbait" diyorlar bu sahtekarlığa sanal alemde.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@bisikletsorunu talepleri kabul etmiyoruz, kişileri biz kendimiz seçiyoruz ki, kimsenin emeğini asla gözardı etmeyiz. Ama sizi neden seçmediğimiz de bu başlık sayesinde doğrulanmış oldu.

Hoşçakalın. :harika:

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri