Scudo Sports

Bisikletimin Çalınma Anı

Gecmis olsun. Iki dakika bile olsa kilitsiz birakmamak lazim. Bu tarz tipler giren cikan herkesi dikizleyip hic bosluk birakmiyorlar.

Scudo
Çok geçmiş olsun. İnşaallah bulunur bisikletiniz.

Çok Geçmiş olsun.
Arkadaşlarda bahsetmiş ama bir tekrarda ben yapayım.
Şu lanet Büyük şehirlerde bisikleti bir "an" bile gözünüzün önünden ayırmayın. Anaları ve babaları sadece iş olsun diye oluşturdukları mağlukatlar her tarafta kaynıyor ve asalaklara bir şey yapılamıyor.

en korktuğum mevzu da bu geçmiş olsun hocam. Malesef ki sizin ne şartlarda aldığınız bisikleti adam 2 dakikada alıp gidiyor

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
Ne desem boş geçmiş olsun

HUAWEI Y320-U10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kırılmaz zincir +kırılmaz kilit 80 lira karaköyde.Taşlamayla zor kesiliyormuş.Hırsız taşlama taşıyacak değil diye düşünüyorum arkadaşlar kesin çözüm bu.Ayriyetten geçmiş olsun dostum.

@Onur YCL

Aynı şekilde ben de bisiklet hırsızı bir çocuk için sistemden müdafi olarak atanmıştım ve gidip istemediğim hâlde usûlen savunmuştum.

Sonra bunu bu foruma yazdım ve bazı üyeler sırf çocuk diye ceza verilmesini falan pek de uygun görmemişlerdi. Hatta neredeyse çocuğu haklı görmek isteyenler bile olmuştu.. :)

Ama işte ceza verilmediğinde sonuç bu videodaki gibi oluyor.

Çocuk dediğim de çocuk falan değildi işte. 18 yaşından küçük 15-16 yaşlarında aklı başında, ne yaptığını gayet iyi bilen birisi.

Şahsi kanaatimce, çocuk falan dinlemeyeceksin. Vatandaş mağdur oluyorsa, alın teriyle kazandığını birisi gelip 2 dakkada hiç ediyorsa o kişi en ağır şekilde cezalandırılmalıdır bence.

Konu sahibine geçmiş olsun. Umarım bisikleti bulunur en kısa zamanda.

• Beğen
Tepkiler: cool_recep
@smclk89 arkadasimizin dedigi gibi nolursa olsun bisikletin gorebilecegimiz bi yerde olmasi gerekiyor. Yoksa bu kansizlara gün doğuyor. Bu hem motosiklet hem bisiklet icin olmazsa olmazimdir

Bende çif yaylı bi tene gaptırmışam elin tırregine. Neysem gardaş, o çalındısa bende yenisini almışam. Yediyüze yırmibeşlik asvalt piskıleti. Tadı hoştur ama duzu da fazla olmuş. Gardaş bi fren alam deyisin, gomuşlar oraya 30 mılyona fıren. Ciger bu nedir, bu nola ki ben çift yaylıya bi çif lastik alidim o paranan.

Neysem gardaş, geçmiş ola.

Geçmiş olsun, katlanabilir bisiklet olmasına ayrı bir üzüldüm. Keşke katlayıp market arabasına koyup alışveriş yapsaydınız ama insan üşenebiliyor tabi zaman zaman, birde bu tip ortamlar insana güven veriyor güvenliği var kamerası var burada da çalınacak değil ya diyorsun ama bu adamların işi bu.

geçmiş olsun kardeşim çok üzüldüm inşaallah bulursun

Geçmiş olsun kardeşim. İnşallah bulunur.
Aslında bence buradan bu kadar rahat bisiklet götüren biri bir kere daha deneyecektir bence. Tanıdığınızın veya varsa 2. bisikletinizi de aynı şekilde buraya koyup yakınlara bir yerlere pusu atabilir misiniz acaba?

Üzerindeki fosforlu kapşonludan anladığım kadarıyla köşe başında bekliyen keko diye tabir edilen serserilerden biri çalmış, bunlardan çektiği bu ülke başka hiçbir şeyden çekmemiştir, sadece bunları temizleseler bu ülkede suç oranı %70 düşer, bu serseriler aynı zamanda sizin arabanızı kundaklayabilir, devletin malına zarar verir, okulda çocuklarınızdan haraç keser, yolda tek başınıza giderken önünüzü keser her türlü şey beklenir...

• Beğen
Tepkiler: murat serbet
Geçmiş olsun. Karlanırla markete katlamadan giriyorum gerekirse. İtiraz eden maeketten de alışveriş yapmam zaten.

demekki heryer hırsız kaynıyor ne bırakırsan bırak iki dakikada gidecek

sabah akşama kadar dolanıyorlar herhalde ne çalsak diye

Geri