Scudo Sports

Bisikletimin Çalınma Anı

Scudo
Cok uzucu...
Gecmis olsun, umarim bulunur!

Geçmiş olsun, sürekli bu işleri yapan biriyse polisler görüntülerden mutlaka tanırlar çocuğu. Umarım bir an önce kavuşursunuz bisikletinize, üzücü!

Aslında her markettin bir bisiklet kilitleme alanı olması lazım. Yoksa bu hırsızlar durmaz.

Geçmiş olsun. Umarım bulunur. Polisler biraz daha ilgili olsa çalınanların bir kısmının bulunacağını düşünüyorum.

2 dakikalık bir ihmali nasıl farkediyor bunlar ? Her an tetikteler demek ki. Geçmiş olsun üstat.

• Beğen
Tepkiler: VolkanÖzcan
Geçmiş olsun, umarım hırsız şahısı arabalar sıkıştırıp beyni falan patlar.

Bisiklet alarmi boyle durumlar icin cok ideal bir alet. Gecmis olsun uzucu bir durum.

Çok geçmiş olsun. Polislere göre Değersiz diye ilgilenmiyorlardır. Onlar bilmiyorlar duygusal bağımızı. Yoksa bu video ile isteseler kısa sürese bulurlar. Ama istemeleri şart

Adamlar yeri bellemiş erketede bekliyorlar devamlı.
2 kez bisikletim çalındı öelliklede A101 marketlerin önünden çok hırsızlık oluyor nedeni ise hiç bir A101 şubesinde güvenlik kamerası olmaması..
Görevli arkadaşa sorduğumda abi maliyetli diye takılmıyor firma politikasıymış her hafta hırsızlık oluyor kaç kez talep ettik ama takamayız dediler diye bir cevap verdi.
Nasıl malca bir anlayıştır bu?Hırsızlara gün doğuyor resmen.

Çok geçmiş olsun. Her zaman bisikletin çalınabilme ihtimaliyle yaşıyoruz ancak bisikletin bu şekilde çalınması da ayrı bir durum. Oradan o bisikletin çalınması ve bunu izlemek, benim içim gitti ya.

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
araba hırsızına ne yapıyorlar ki bisiklet hırsızına ne yapsınlar. 5 yıldır bisiklet kullanıyorum. daha bisikletimi görüş açımın dışına çıkacak bir yere bırakmışlığım yoktur. eve bırakıp yürüyerek yada toplu taşıma kullanarak bu işleri hallediyorum. bisiklet görüş açısından çıkacak şekilde hiç bir yere koyulmaz koyulursa da aha bisiklet gitti denmez. bence bisikletini seven herkes bunu yapmalı.

Artık işin suyu çıktı. Her olayda şikayet edin diyorum ama daha geçen ay bulunduğum şehirde neredeyse 30 ayrı bisiklet hırsızlığına bulaşan çocuk grubundan birinin avukatlığını yapmak zorunda kaldım, kimine ceza verildi ancak yaş küçükluğü sebebiyle ertelendi, kimine hiç verilmedi zira daha küçük yaşta oldukları için cezai ehliyetleri yoktu. Sizlerin bisikleti çalınıyor, devlet ise hırsızı savunmak adına bizleri atıyor. Bizler de istemesek de usulen de olsa savunmak durumunda kalıyoruz. Buradaki tek sorumlu yürürlükteki yasalardır. Velhasıl artık tuzun dahi koktuğu kokuşmuş bir düzen mevcut. Geçmiş olsun.

aynı yerden gidip bisiklet hırsızlığı yapmaya çalışırsanız birkaç deneme sonrasında bu mıntıkada bisiklet çalan kişilerle karşı karşıya gelirsiniz çünkü bunlar aynı kişilerdir. çevre esnaf bile bu kişileri tanır ve mimler ama başlarına bela geleceği korkusuyla bir şey yapamaz. haliyle emniyet güçleri de bu tarz hırsızlıklarda kimlerin hangi yerlerde bu olayı gerçekleştirdiklerini bilirler ama onların da ellerinden pek bir şey gelmez (nöbetleri vardır, maaşları düşüktür, stresli bir iş yapıyorlardır). biraz nüfuzlu biriyseniz hırsızlık olayının video kaydı, şahidi olmasa bile hırsızlar birkaç saat içinde enselenir ve bisikletiniz bulunur. işinize gelirse...

Geri