Scudo Sports

bisikletimi seçtim ama nerden almalıyım

Tepki
1
Bisiklet
Focus
merhaba

1 hafta once carraro sportive 225 modelinde karar kıldım . Fakat bulunduğum ildeki satıca fabrikasında olmadığını söyledi acaba bu bisikleti güvenilir bi yerden nasıl getirtebilirim yardımcı olursanız sevinirim ...

Scudo
(link) Şehir dışından isteyen çok var bu mağazadan... Kendi bildiğim de yer, yamuk olmaz yani. Arayın pazarlığınızı yapın siparişi verin :)

pazarlık yapıyorlar mı ? yoksa internet teki fiyat üzerinden mi satışları

(link)(link)siteyi kullan, ben salcanoyu buradan aldım aynı şekilde fabrikada üretimi yoktu adam nerden bulduysa getirtti valla helal olsun ERHAN KOÇ

@BF Okuru

Yani normalde 940 tl verdiğin sitede 900 tl herhalde daha fazla indirim yapmazlar gibime geliyor. Birde ben bu bilgisayarı sipariş verince bulunduğum ildeki servisde mi toplatmalıyım ?

Nakit alırsan 850TL alırsın bence, diğer türlü inmezler. Türkiyenin istediğin yerindeki bir servise toplatabilirsin.

sinan altus düşük bi vites sistemi sonra pişman olma :)
3 ay sonra degiştirmek istersin.

@ramenes

düşük bi vites sistemi derken avantajı ve dezavantajı nedir bilgi verebilirmisin ?

@sinan gunel
Şehir içinde asfaltta kulanıldığında idaeldir hiçbir sorun çıkarmaz . Yalnız sarsıntı ve sert kullanıma uygun değildir.

@Emre GÜLEN

şehir içinde kullanıcam zaten sert kulllanıcak bi durumum olduğunu sanmıyorum . :D

Geri