Scudo Sports

Bisikletimi kim görse çamur atıyor

Bence çok güzel bir bisiklet.
İnanır mısınız tırmanışlarda sıkıntı olur diye yol bisikleti almaktan vaz geçip düz maşalı ince tekerli bir bir mtb toplamayı düşünürken bu yazıyla karşılaştım.
Bisikletiniz temel olarak benim hedeflediğim özellikler sahip.
Özellikle düz yollarda ve az bozuk arazide çok memnun kalacağınızdan eminim.

• Beğen
Tepkiler: Ozan A.
Scudo
Gayet iyi bir bisiklet, maşayı takma kafana tercih meselesi illa süspansiyonlu maşa kullanacam ben dersen ilerde alırsın bir süspansiyon, yada takasa girersin biriyle kadro rengi güzel her ne olursa olsun scott sonuçta...

• Beğen
ben o maşayı kaç aydır arıyorum dağ bisikletime takmak için,bisikletin harika duruyor sanırsam seni çekemiyorlar

Moral bozacak bir şey yok, hafiflemiş bisikletin düz maşa ile. Pedalını çevir, rüzgarı hisset ve keyfine bak :)

• Beğen
@Kara Kartal

Tek farkı iki gözüde kahverengi! Cümlesinden sonra neyse tabiki almadım diye bişey bekliyodum ama tam tersini yapmışınız. Örnek davranışınız için tebrik ederim sizi. Petshop sahibi kendi ayıbını kendi düşünsün.

gayet şık bisiklet almışsın kardeşim. salla söylenenleri.
bu arada düz maşa diyorlar ama gayet kaliteli maşan var

• Beğen
Gayet güzel bir bisiklet, kadro çok güzel, renk uyumu da iyi, neyini beğenmemişler anlamadım. Güle güle kullanın.

• Beğen
@hlksnrr yazdigin herseye katiliyorum:) ilaveten bence gayet guzel duruyo kazak parasina bisiklet almisin sanki 3000tl vermisin muamelesi gormussun .gule gule kullan kafana takma

• Beğen
Tepkiler: hlksnrr ve Ozan A.
@Ozan A. Bu bisiklet o bisikletse eğer cok el değiştirmiş enson Trakya bolgesindeydi

Güzel bisiklet Gulegule kullan bende kullandım bunu merak etme :)

• Beğen
@Lemi Öztürk Bu bisiklet o bisiklet olsa gerek :) Kirklarelinden geldi :)

Bu arada herkese bu guzel yorumlari icin tesekkur ediyorum :)

Bence fiyata göre iyi dış görünüş olarakda ben beğendim araziye fazla çıkmıyorsanız maşanın pek zararı olmaz diye düşünüyorum kimin ne düşündüğü önemli değil

Lüleburgaz dan mı geldi ?

• Beğen
Bisikletiniz çok güzel çıkmış. Düz maşa ile bisikleti iyi kontröl edebilmek sizden biraz ustalık ister, ama zamanla onun hafifliğini ve güç tasarrufunu çok seveceksiniz, hususen de yokuşlarda. Sağlıkla ve keyfle kullanın, uzun yollar feth edin.

• Beğen
@Ozan A. Bisiklet çok sağlam bedavaya almışsın güle güle kullan kimseye aldırış etme bisiklet güzel

• Beğen
Siz diğer kişilerin dediklerini umursamayın önemli olan sizin beğenmeniz ayrıca farklı bölümlerde kullanmak isterseniz bisikletde değişiklik yapabilirsiniz canınızı sıkmayın ve keyfini çıkarın fiyatıda gayet uygun.

Güzel kardeşim Tıkır tıkır çalışıyor mu sorunu var mı sen bir sıkıntı yaşıyor musun...Yoksa boşver milleti güle güle kullan. Seri akıcı olmuştur daha ne olsun. Bir ara arka jantı mandallıya çevirirsin olur biter. ( bence )

bencede bisiklet güzel... arkadaşların dediği gibi sonrada ön maşa taktırabilirsin... lastik konusunuda dert etme bence... fiyatı da uygun bisikletin..

Geri