Scudo Sports

Bisikletimi çaldılar

GezerDnmc

Üye
Tepki
28
İsim
Emir Kaya
Bisiklet
Salcano
17 Ağustos günü kendi ellerimle depoya koyduğum bisiklet çalınmış. Büyük ihtimal 9 günlük bayram tatilinde çaldırla. Bayram günü bisiklet bile çalıyor artık şeref yoksunları.
Maltepe/İstanbul Bağlarbaşı mahallesinde kırmızı-siyah Salcano City Life 20 bisikleti çalındı. 28 jant 20 kadro büyük bir bisiklet bir çocuk binemez. Lütfen gören olursa bildirsin ikinci el ilan olarak da görürseniz lütfen haber verin. Zabıtaya gitmeyi düşünüyorum.

Dosyalar

• IMG_20180613_182321.jpg
    IMG_20180613_182321.jpg
    210,3 KB · Okunma: 185
Scudo
Geçmiş olsun

Geçmiş olsun son zamanlarda arttı bu tür vakalar maalesef.:kötü:

Geçmiş olsun kardeşim bizimde geçen ay başımıza geldi malesef

@uğurdoğan50

Cezası olmayınca artar tabi :( Geçmiş olsun.

@GezerDnmc geçmiş olsun.
hiç unutmam üniversite yıllarımda kırmızı kron xc 1000 im vardı. apartmanın girişine kilitlerdim. buna mecburdum çünki bilen bilir İstanbul Sümbülefendi semtinde oturuyordum. 2 kişi kaldığımız bu en üst kat kiralık dairenin merdivenleri o kadar dardı ki(asansör hakgetire) bisikleti daireye belki hiç çıkaramadım tam hatırlayamıyorum. haliyle bir gün çalındı. o kadar üzüldüğümü hatırlamıyorum.
ertesi gün ,bilmiyorum burda reklam yapmanın bir sakıncası var mı da, bakırköyde metin bisiklete gittim. Allah razı olsun bana yeni bir kron xc 1000 ini uygun bir fiyata verdiler. Şimdi bile bir yolum düşse de gitsem bir hal hatır sorsam diye içimden geçiriyorum.
Ama şunu söyliyim o ilk kırmızı kron umu üzerindeki izlere kadar hatırlıyorum (kırmızı üzerinde siyah küçük ayak izleri) ve unutamıyorum. yerini yenisini aldığım siyahlı beyazlı kron hiçbir zaman dolduramadı.
Şunu biliyorum. Biz bisikletçiler bisikletlerimizle aslında duygusal olarak da bağlıyız. Keşke çalanlar bunu da bilebilseler. Bir bisikletin çalınması bu kadar kolay olmasa..

çok geçmiş olsun, bisikletimi dışarı çıkartmaya korkar oldum yaw bu ne arkadaş, turda bile bisikleti 2 saniye bıraksam dahi kitliyorum artık.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
eve koyun başka şansınız yok yani, duvara monte edip koyabilirsiniz ya da onun için bir yer ayırmanız gerekecektir.

kaçıncı kat olursa olsun üşenmeyin yani.

Geçmiş olsun. İnşallah kısa sürede bulunur.

Çok geçmiş olsun , umuyorum birşekilde bulunur bisikletiniz ve geri kavuşursunuz. Artık bununla ilgili caydırıcı önlem ve ceza kanunu uygulanması lazım.

Evin balkonunda duruyor zaten birde kilit takıyorum genede, yan balkondan gelip çalmasınlar diye :agla: ütopik düşünceler içinde boğulmak üzereyim, yakında drone ile gelip bisikleti uçurup götürecekler diye önlem alacam

• Beğen
Tepkiler: makifir
geçmiş olsun bu haberleri gördükçe evin dışında 5 dakika bile bırakmam artık

Bu bölge civarında çok arttı bu haberler.Benim bisikletim de 10 gün önce Pendik'ten çalındı.Facebook'ta bisiklet sayfalarında 2 çalıntı ilanı gördüm bu son 10 günde.Birisi Kartal'daydı hatta elektrikli bisiklet idi.Çok dikkat edin arkadaşlar,kimseye güvenmeyin.Ne emekler ile alınıyor o bisikletler.Çalanların da boğazlarında kalsın paraları inşallah!! Geçmiş olsun

• Beğen
Tepkiler: makifir
@ahmet1905 bisikletiniz ile ilgili bir haber yok sanırım kamera kayıtları falan da mı yok

• Beğen
Tepkiler: ahmet1914
@dtcf31
Çok teşekkür ediyorum,her zaman soruyorsunuz,Allah razı olsun. Kamera kaydı mevcut,emniyete de verildi. Sürekli Letgo,Sahibinden bakıyorum ama bir gelişme yok maalesef.Artık kabullendim bende

dostum geçmiş olsun, bu gibi durumlarda polis çağırıp zabıt tutturman. bisikleti en ince ayrıntısına kadar bildirmen. ve şasi - kadro seri numarası falan varsa muhakkak bunu not etmen gerekli. polisler bu numaraya da bakıyorlar çünkü,tekrar çok geçmiş olsun.

garanti belgesi vs. duruyor fakat seri numarasını göremedim :(

Bisiklette seri no varmı ki?

Geri