Scudo Sports

Bisikletimi balkona soktum bir daha çıkaramadım

Scudo
bizim de evimiz 4. katta.bisikletim salonda duruyor :D annem bişey demiyor.istesem bodruma koyarım ama orda böcekler fareler felan bisikleti kemirirler :D:D:D içim rahat etmez yani.evde hep gözümün önünde.böylesi daha iyi :D

Evimiz 8. katta asansöre sığmıyor merdivenden günde 6 kez indirip çıkarmak zor geliyor ben de kimse görmesin bilmesin binanın çocukları zarar vermesin diye binanın bodrumuna koyuyordum 1buçuk aylığına memleketten ayrıldım.bizim apartman görevlisi maşaallah heryeri tazyikli suyla yıkarken bisikleti de günde 2 kez yıkamış.malum bodrum nemli de olunca bisiklette yağ adına bişi kalmamış üstüne bir de dişliler mekanizmalar paslanmış...koruyayım derken başıma neler geldi :)

@Kadir KAMACI

Her evde aynı dert. Benimki de evin girişinde duruyor.
Birkaç gün sonra ben de bu dertle boğuşmak zorunda kalacağım. Tek fark benim maçı bir roundda kaybedecek olmam.:)

• Beğen
Tepkiler: Tolgahan_07
ben scale 35imi 6.kata hergün in çıkar in çıkar. babam yöneticidir geçen gün dedi bu merdiven araları duvarlarındaki tekerlek izleri sanamı ait dedi :D:D:D

dedim yok baba hiç olurmu :)

bana uyuzluk olsunda bırakayım diye asansöre cocuk korumalıgı yaptırdı sıgmıyor bisikletim :(

ölmek var yılmak yok ben razıyım 6.kattan hergün indirip çıkarmaya

( ama offroadlardan sonra zor oluyor :(:( )

tanıdık birinin temiz kullanılmış bi yol bisikleti vardı adam müstakil evde oturuyordu arabayı yolun kenarına bisikleti garaja koyuyordu görenler dalga geçiyordu :D

Bizim ev Müstakil olduğunda sorun yok. :D Balkonda Duruyor hiç bir Allah'ın kulu da aaaa orda BMX var diyip bakmıyor :D. Ayrıca bisiklete ayda bir Kilit Alırım ama Haftada bir Anahtar Kaybederim :D

@Kadir KAMACI

aynı durum benim de başıma geldi, ev 13. katta,
bisikleti asansöre soktum, zemin kata gelip inmek isteyince çıkmadı asansörden. barend leri o günden sonra söktüm.:eek:

• Beğen
Tepkiler: Efrahim ÖZCAN
Geri