Scudo Sports

Bisikletimi balkona soktum bir daha çıkaramadım

KMCPro

Forum Bağımlısı
Tepki
305
İsim
Kadir
Başlangıç
2000—01
Bisiklet
Trek
Bisiklet türü
Triathlon
Merhaba Arkadaşlar Garip Bir Olay Geçti Başımdan Paylaşmak istedim Bülent ÖZER adlı Moderator Hocamızdan Aldıgım Columbus Yol Bisikletimi 4. Kata Taşıdım Balkon Kapısından Geçirdim Kapı Yarım Açıldığından Tam 4 Dakikada Sokabildim Diğer Günü Binmek istediğimde Ne yaptıysam Bir Türlü Gidonu Geçiremedim:):) Sinir Krizi Geçirerek Balkonda Buldugum Yıkama Hortumuna Bağladım Ve Aşşağıya Saldım Arkadaş Saolsun Aldı Bisikletimi Şuan Odamda Duruyor ve Annemle Papazlık Konumundayız :):):)

Scudo
allahtan yol bisikleti bi de DH olsa nolucaktı:D:D aşşağı da salamazdınız:D:D:D

cozumunuz guzel de ne hortummus o oyle 4. kattan sarkıtacak kadar :)

@Ali Menemen

...Columbus Yol Bisikletimi 4. Kata Taşıdım Balkon Kapısından Geçirdim...

• Beğen
Tepkiler: Rizikom
Evet Hortum Uzun Bi hayri Araba Yıkıyordum onunla Tekeri Çıkarmak Aklıma Geldi Aslında Ama Bir daha Aynı Ayarı Tutturamam Diye Korktum :):)

sen yine balkona koyabiliyorsun. ben ön lastiği eve sokmamla kıyamet kopuyor. :D garbim apartmanda duruyor :)

• Beğen
Tepkiler: Rizikom
Ben bir ara apartmanın bisiklet odasına koymak istemediğimden hergün tekerleklerini silip eve sokardım.Garibim tuvalet önünde beklerdi.Tamam kötü bir yer kabul ediyorum ama dışarı bırakmayada kıyamazdım ki...şimdi kızımın bisikleti böyle şeylere maruz kalıyor :D

• Beğen
Tepkiler: Umut AL
evde yasayan dıger bıreyler ıle sorun cıkıyor:)genelde bısıklet ev ıcınde ıstenmıyor ama hepte en bas kosede duruyor:)oyle gecıp gıdıyor hayat saygılar:)

Bendekinin Malzemeler Çok Yeni Oldugundan Kaba Yağı Atıyor Onu Hatırlatayım Annemle Nerdeyse Her gece 4 Round Boks Macı Yapıyorum Tabi O Terlikle :):):)

Aynı sorun benim başımda var.Garibim dışarıda duruyor.Hırsızlık da arttı.:( Ama annemi ikna edip çıkaracağım savaşçımı eve.Yada ev kapısının önüne.

Bende 4. kata çıkartıyorum:) Evdekiler bisikletin benim gözümdeki değerini bildiklerinden birşey demiyorlar.:) Salonda durduğu bile olur yani öyle diyeyim. :D

1-) Alyen ile bisikletin gidonunu yan çevirseydiniz, ama aynı ayarı tutturmak biraz zaman alır.
2-) Ön tekerleği sökmek daha kolay hem ayarı falanda kaçmaz.

EWimiz 6.kat hergun sabah akşam 4-5 sefer cıkartıp ındırıyorum:D 2dk kapı onude durmasına annem izin vermıyor al içeri diye bana kızıyor:Dbı kışi gelır oynar bıyerını cıer dıye çalınmasın uzerıne dıye kendı odamda duruyo bııskletım:Dgözumu actıgımda goruyorum:D

Hortum olmasaydı atlayacaktım ustune 4. kattan inecektim Bisikletle o derece oldum ya :)

@gvenc_mtb

Dh olmuş olsaydı daha en baştan balkona sokamazdı zaten bisikleti:)

@Kadir KAMACI

hehe 4 round :D bu bisikletçilerin hali nedir yahu ben daha yolun başındayım bi de :D

ama çözüm güzelmiş :D

çok şükür benim öyle bi derdim yok ev müstakil ev olduğu için allah size kolaylık versin

Bende 4. kata çıkarıyorum hergün . Apatmana bıraksam anında çalarlar geçenlerde 1.5 liraya aldığım parmak arası plastik terliğimi bile çaldılar :).

Geri