Scudo Sports

Bisikletime neler yapabilirim?

CanerG

Aktif Üye
Tepki
26
İsim
Caner G.
Bisiklet
Salcano
Arkadaşlar bisikletimin hafif , hızlı olması ve güzel gözükmesi için ne yapabilirim? Haftaiçi vites fren vs. tüm ayarları Salcano Servisinde yapılacak. Bisikletim Salcano Hector 21 vites 24 jant.

Scudo
her 2.000 km de bir bakımları yetkili serviste yaptırın fazlada kurcalamayın bozarsınız. fabrika çıkış nasıl ise lastik dışında değişmemesi gerektiğini düşünüyorum

Pek çok kişi bisikletine yeni şeyler takıyor. Vites değiştirici vs. değiştiriyorlar.

o bisiklete yapilacak en iyi şey ustune binip gezmek olacaktir aksi halde gereksiz masraf ve performans kaybi olacaktir

o bisiklete yapilacak en iyi şey ustune binip gezmek olacaktir aksi halde gereksiz masraf ve performans kaybi olacaktir

sen şimdiden masraf yapmaya başlarsa yaptığın masraf bisiklette kalıp onu satıp başka bisiklet alırsın. eski bisiklete de yaptığın masrafla kalırsın.

@CandanC baktığın zaman bu en fazla 10 kilo diyebiliyorsan hafif gözüküyordur. Off deli hızlı gider diyorsan da hızlı gözüküyo demektir. Tamam tamam iltifat etmeyin biliyorum çok mantıklı açıkladım :p :D

• Beğen
Tepkiler: Yuppata
akşam akşam hiç güleceğim yoktu... çok yaşa @talha55 : ))))))

@CandanC bisikletimin hafif, hızlı (olması) ve güzel gözükmesi... demek istemiş arkadaş sanırım.
@Caner Güngör bu tür bisikletler hız için üretilmediklerinden maalesef ağır ve yavaş oluyor. Arkadaşların da dediği gibi en iyisi masraf yapmadan bu şekilde binmeniz.

• Beğen
Tepkiler: CanerG
Sadece bakımlarını yaptırsam yeterlimi? Ayrıca hız için dağ bisikletimi yoksa yol bisikletimi önerirsiniz?

@1dost

Bendeki bisiklet dağ bisikleti. Yarın bakım ve ayarlarını yaptıracağım bu işlemden sonra eğer istediğim performansı alırsam sorunum çözülür. Eğer düzelmezsede yeni bisiklet yolu gözüktü. 5 yıldır bakım ve ayar yapılmıyor bisikletime sorun bu olabilir gibime geliyor.

Hiz icin en ideal bisiklet yol bisikletidir. Bence mevcut bisikletine hic masraf yapma, bir sure kullan, sonra yol bisikleti alirsin. Su anda mevcut bisikletine yapacagin masraflar hicbir sekilde arti saglamayacak, cope atilan para olacak, bosa gidecektir. Biz yaptık zamaninda o hatalari kardesim. Biz ettik sen etme...

• Beğen
Tepkiler: CanerG ve talha55
ben hectorun viteslerini shimano yaptırdım. daha fark ediyor.

o bisiklete bişe yapamassın. bisikletini hafifletmeye çalışan bazı manyaklar var. 50 gramın hesabını yapıyorlar. sırf 50 - 100 gram hafiflicek diye de dünyanın parasını harcıyorlar. sen bu işlere sakın bulaşma. elindekiyle mutlu ol

• Beğen
Tepkiler: Yuppata
Geri