Scudo Sports

Bisikletime motor taktım

videoda gördüğüm 80 cc motor görünüş olarak güzel ama yokuşta çıkmıyor çünkü vites seçeneği yok ayrıca patel çekerken motorun bağlı olduğu dişli ve zincirleride çevirmek zorundasınız sadece yokuşsuz yollarda işe yarayabilir benim motorlu bisiklette indeks dişlisine yani benim tabirimle takviye vitesine alınca kros motoru gibi arazide yokuşta hiç zorlanmıyor herşeyden önemlisi öbürü hazır ürün alıp takıyorsun benimkisi ise çok geceler uykusuz kaldım çizimler torna freze makinaları çok emek çektim

• Beğen
Tepkiler: H.T
Scudo
emeğinize sağlık değişik olmuş,yalnız o kadro yakında perte çıkar giderken video çekmişiniz arka taraf fena halde esniyor aman dikkat emek var diye gereksiz bir uğraş olmuş diyemem

bisikletin doğasına, ruhuna her şeyine aykırı bir durum. bisiklet diyemeyiz artık buna. siz ne kadar, yorulduğum zaman çalıştırıyorum deseniz de bisikletine motor takan insanlara iyi gözle bakamıyorum...

uğraşana kadar bionik alsaydınız bir tane hem ucuz hem daha iyi olurdu :)

Adeta tehlikeli bir sey olmus. Allah korusun Aceba kayis veya zincir, t-shirtün etegini veya pantolonun pacasini kapsa neolur, hic bir koruma yok ve o tehlike üzerin de bir de kasksiz gidiyor. Birde merak ettigim birsey var, sporumu yapiyorum diyor. O bisikletle yani o agirlikla nasil spor yapiliyor? Yanlis bir sey yazdimsa yada kalp kirici sözler varsa af edin, ama benim düsüncem böyle.

Mehmet bey canı gönülden kutluyorum sizi çok emek harcamışsınız bence çok güzel olmuş kimseye bakmayın binin ve hayatın tadını çıkarın tekrar tebrikler...:alkis: Yanlız güvenliği elden bırakmayın....

Eline koluna emeğine sağlık abi, çok çok güzel olmuş, tam gaz devam,, bu kadar uğraştıktan sonra eminimki devamını getireceksin ve çok daha güzel ürünler tasarlayacaksındır. Ülkemizin sizin gibi üretken insanlara ihtiyacı var. Lütfen bu işle alakalı sizin ilhamınızı kesecek hiç bir söze kulak asmayın. Devamını bekliyorum :)

Tekrardan tebrikler ve ilgiyle takip ediyorum.

her ne kadar bisiklete motor takılmasına karşı olsam da sizi tebrik ediyorum. bence bu daha büyük projelerin başlangıcı, ileride daha güvenli daha ergonomik projeler gerçekleştireceğinize inanıyorum

Motoru koyduğunuz kabininin üstünü bir saç parçası ile kapatırsanız sizin açınızdan çok daha güvenli olur diye düşünüyorum çünkü dişliler açık ortamda , tehlikeli bir şekilde dönüyor. Her ne olursa olsun ortada bir emek söz konusu , tebrik ederim :)

Bisiklete motor değilde motora bisiklet takılmış gibi:)Şaka bir yana gerçekten emek vermişşiniz tebrik ederim.Fakat arkada aşırı bir ağırlık oluşmuş durumda.Yüksek hızlara ulaşınca denge sorunu yaşayabilirsiniz dikkat edin derim...

Murat beye katılıyorum, aşırı tehlikeli. o dişli çarklar pantolonunuza takılsa neler olur neler.

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
güzel olmuş ama aynakola değilde arka jantın öbür tarafına diş çektirip yapsaydın daha iyi olurdu

Rica etsem bir video paylaşır mısınız? İşleyişini çok merak ettim :)

arkadaşlar ben bir bisiklet tutkunuyum .geçtiğimiz pazar beyşehir gölünün etrafını (180 km) normal bisikletimle dolaştım sporu sevmeseydim motorluyla dolaşırdım ...ayrıca benim motorsikletimde var onu sadece hobi olarak yaptım kendimi geliştirmek için ortaokul yıllarımdan buyana böyle tasarımlarla uğraşıyorum ..bisiklette tekere sürten dinamaoyu ortadan kaldırarak yeni bir sistem geliştirdim sürtünme olmadan elektirik üretiyorum
ayrıca arkadaşımın biri bionik alsan iyi olurdu demiş benim motorsikletimde var arabamda ..biz burda bazı şeyleri paylaşmak için burdayız oda bisiklet hobisi

• Beğen
Tepkiler: Bahadır Ulusoy
@mehmet kıvrak

mehmet bey, dahice bir tasarım olmuş buna sözüm yok, ancak güvenliğinizi nasıl sağlıyorsunuz?

kask taksanız bir işe yaramaz

selenin arkasındaki dişli çarklar, pantolonunuza sürtse veyahut dengenizi kaybedip geriye doğru düşseniz o dişli çarklar kanlar içinde bırakmaya yeterli sizi.

benim tek hatam tamamen bitirmeden görücüye çıkarmam .Bitmiş halinde bütün mekanizmalar kapatılacak,ayna sinyal disk fren gibi ek donanımlar olacak ayrıca acil durumda frenlerin ikisinede sonuna kadar basınca motor stop edecek yani emniyet sivici olacak.bu söylediklerim şimdi atölyemde yapım aşamasında bitene kadarda kullanmıyacam..Ayrıca bana güvenlik ile ilgili uyarı yapan tüm arkadaşlARA teşekkür ederim..insan hayatı gerçekten önemliii!

@mehmet kıvrak

Hocam plan proje çok güzl de o bisana nasıl disk takıcaksınız maşayı falan mı değiştireceksiniz yoksa daha farklı bir yöntem var mı ?

farklı bir yöntem varsa paylaşırmısınız ???

Geri