Scudo Sports

Bisikletime motor taktım

ayna kolu motor çeviriyor ama pateller sabit ruble dişlisi var hareketler birbirini etkilemiyor ben patel çevirincede motor sabit tamamen otomatik

Scudo
şu en son halinde her şey tam otomatik oldu yorulunca marşa basıyorum devam motoru durduruncada sporuma dvam edebiliyorum ayrıca motorla durmadan 80 km yaptım hiç bir sorun çıkmadı

ben arkadasa yazdım fotografı kaldır diye ama kaldırmıyor

tebrik ederim hocam iyi olmuş :D aman dikkat et tişörtün felan sıkışmasın dişlilere

Mekanizma iyi olmuş ben çok beğendim tebrik ederim. Yalnız bu motor bisikletin ağırlığını ne kadar etkiliyor ? motor çalışmadan sürmeye çalıştığınızda çok yoruyormu sizi ? Bu arada ayna kolun hareketini ayıran ruble iyi olmuş fakat motor ayna kol üzerinden çalışırken üstünüz yağ olmuyor mu? Bu arada Olumsuz yorum yapan arkadaşlar en azından emeğe saygı diyebilirler bence.. Bu arada motorlu-bisikletteki fotoğrafınızı dikkatle inceledim KASK VE GÖZLÜK YOK madem 70-80 km hız yapıyor bu bisiklet mutlaka güvenlik önlemlerini alın. Hayatınızla oynamaya değmez :)

Tebrikler Hocam Çok Güzel Düşünmüşsünüz O Taşlı Yollarda Pedal Basmak Bazen İşkenceye Dönebiliyor Kazasız Belasız Kullanmalar.

Hocam emeğize sağlık herkesin yapabileceği bir iş değil mu mekanızmayı kurmak ve yürür hale getirmek yeni projelerinizi bekliyorum

Videodan anladigim kadariyla agirlik merkezi cok arkada ve yüksekte oldugundan kontrolü güc. Eglence ve deneyim olarak güzel ama, kullanisli degil! Normal motorlu bisiklet (Mobylette gibi) alsaniz daha iyi.

• Beğen
Tepkiler: Bahadır Ulusoy
arkadaşlar tüm yorumlara teşekkür ederim sorularınızı cevaplayayım ilk olarak evet biraz ağırlık var ama ben yorucu bulmuyorum çünkü kendi gücümle 40 km yol yaptım ikincisi motoru başka bir yere koysaydım bisiklet modunda kullanmak zor olacaktı şimdi gösterge olarak devir saatide taktım marş motoru devir saati derken baya bir güzel eser ortaya çıktı yeni fotoları ekleyeceğim . yanlız şunu söyleyeyim her yere gidemiyorum çalınmasından korkuyorum çünkü 1,5 yıllık bir emeğim var

maaliyeti ne kadar oldu keşke o fiyata bisikletini değiştirseydin ama yenilikçi olmuş :D hızlı giderken ön kalkmıyor mu

bisiklete motor takılınca,motorsikletten farkı kalmıyor,

ve bisiklete motor takılmasını tehlikeli buluyorum..

yinede saygı duyuyorum,emek verilmiş..

Güzel fikir. Elinize sağlık mehmet bey. Sürüş videosunda gözüme çarpan direksiyonu çok sallandırması. Sağlam tutmaz iseniz her han kaza yapacak gibi duruyor. Hakimiyetinizi bozuyor. Bende bisiklete motor vb. şeylerin takılmasına karşıyım. Bisiklet sade ve insan gücü ile çalışırsa bisiklettir. Motor girince işin çine motorsiklete geçiş evresine giriyor. Bisikletin amacının dışına çıkıyor. Şahsi görüşlerim.

80 cc motor kullanabilirdiniz. Örn. bu videodaki gibi.

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
arkadaşlar ben her görüşünüze katılıyorum ben zaten patel çekme hastasıyım beyşehir gölünü (180 km) sade bisikletle tura çıkıyorum kendi gücümle tırmanmayı seviyorum .günlük hayatta normal bisikletime biniyorum geçen sene çıktığım uzun bisiklet turlarında aklıma böyle bir tasarım geldi uğraştım yaptım akşamları onu çalıştırıp şehir dışında tur attığımda huzur buluyorum hatasız çalışması yorgunluğumu alıyor yeni projem 4 tekerli üstü kapalı 10 hp gücünde motora sahip tek kişilik minik bir otomobil her imkanım var sadece zaman bulamıyorum saygılar...

ellerinize sağlık farklı bir tasarım olmuş

Geri