Scudo Sports

bisikletime aksesuar için yardım?

H.Genç

Daimi Üye
Tepki
133
Bisiklet
Trek
Selamlar arkadaşlar bisikletime barend almak istiyorum fakat ikilemde kaldım. acaba barend mi alsam yoksa kelebek gidon ile mi değiştirsem. ortalama 30-80 km arası sürüş yapıyorum.

barend olarak (link) linkteki ürünü almak istiyorum. acaba elle tuttuğumuz yerin boyu yeterli midir? kullanan arkadaşlar yorum yapabilir mi? teşekkürler.

Scudo
Bence bu kilometreler icin kelebek gidona gerek yok guzel bir barend is gorur

Bir de tek parce barend elcik almak daha saglikli olur

sürekli eldiven değiştiriyordum zamanla fazla dayanmıyordu. 1-2 ay önce velo elcikli barent aldım eldiven kulanmıyorum artık çok rahat, eskiden eldiven olduğu halde 3 elcik değiştirmiştim çok rahatsız ediyordu, uzun yolda yoruyordu. mtbde velo barentleri aldığımdan beri eldiven kullanmıyorum linktekine benzer 1 2 elcik denemiştim fark etmemişti.

Yanlız benim elcik ergonomik. Sırf pozisyon değiştirmek için barend alacağım. Linkteki ürün nasıl olur?

@Cem Ç.

Alışverişi nereden yaptınız ? Aynı ürünü ben de almak istiyorum. Aslında rahatsız bir ürün gibi görünüyor. Bir de velonun sünger elciğini önerir misiniz?

Bence bu tür ürünlere vermişken parayı bir kere vereceksin iyisini alacaksın sonra pişman oluyor çünkü insan

eğer gidonun kısaysa barend olmaz.eğer kısa gidonsa barend elçik daha iyi olur .tribarı da bi düşün derim

Geri