Scudo Sports

Bisikletim Yine Çalındı. Salcano NG650

@create sahibinden com da senin bisikleti aradım ama yok

• Beğen
Tepkiler: create
Scudo
@create hocam belki mtb olarak girmemiştir şehir bisikleti vb olarak girmiş olabilir ben sadece antalyadan salcano mtb ilanlarına baktım

• Beğen
Tepkiler: create

Bu da güzel ve ucuzmuş, ben de bunu sipariş edeceğim :) :
(link)

@ececan bu alarm feci vasat sakın alma..

öncelikle alarmı bisikletin kadrosuna monte edemiyorsun bağlantı yeri sele boruna göre tasarlanmış.. bir de cihaz titreşimi algılayamıyor yani birisi sakince bisikleti götürmeye başlasa ötmüyor.. hırsızın bisikleti ittirip kaktırması lazım ancak o zaman ciddi anlamda bi titreşim oluşuyor o zaman ötüyor.. son olarak uzaktan kumandası sistemi adam gibi görmüyor, yani ikide bir düğmeye basıp deniyorsun algılasın diye

bana göre bu alarm tam bir üretim hatası, ben aldım oradan biliyorum.. aynen rafta duruyor

@Türka¥

Hocam size böyle denk gelmiş olabilir mi? Dediğinizden sonra siparişi iptal etmek istedim ama ödemeyi ne zaman tekrar geçerler bilmiyorum, o yüzden iptal etmedim. Geri dönüşlerin %93'ü olumlu (280 kişi geri dönüş yapmış) çünkü..

öncelikle geçmiş olsun dileklerimi belirtirim. bu çalınma konusuna bisikletin gidon boğazının olduğu kısma gps modülü tasarlamayı ve takmayı düşünüyorum. nasıl olacağı ise arduino pro mini + gps modülü ile birlikte. aramızda elektronik, makine vb. okuyan arkadaşlar bu fikrimi bir düşünebilir

çok geçmiş olsun ,inşaAllah bulunur...

@snrhsnn
Hocam ardunio ile yapmaya kalkarsanız birden fazla modül kullanacaksınız hatırladığım kadarıyla. GPS modülü, alarm veya iletişim için ayrı modül, programlaması vs.. Bunun yerine 3-4 dolara bu işi yapan parçalar var, akıllı telefonlardan kontrol ediliyor. Sanırım yine bu konuda bir arkadaş linkini bırakmıştı.

Geçmiş olsun. Umarım bulursunuz bisikletinizi.

@ececan En son attıgın lınktekı urunu sıparıs ettım 1 hafta oldu gelsın yorumlarım :D

(link)

bunu :)

@ElcaSeJawS
Aynı kişiden aynı ürünü sipariş etmişiz :) Ben sipariş ettiğimde $5.69 idi, şimdi $6,69 olmuş ve 453 satış olmuş. Bakalım umarım sağlam olur..

@ElcaSeJawS
Süper, 3 lira ile birkaç plan yapacağım. :p jdsjg

Geri