Scudo Sports

Bisikletim ve ben

Bizim burda çok büyük bir salcano bayisi var yarın oraya gidecem varsa alıcam yoksa araştırırım artık. :)

Scudo
Bisiklet başlı başına bir sevdadır.
Zannımca senin için bisiklet şuanda sadece yaz aşkı :)
Ama forumda genelde arkadaşlarımız bu işe gerçekten gönül vermiş insanlardır.
Bir sürü arkadaşım var kendisi aç kalıp bisikletini yükselten.Ben varım aylarca kıt kanaat harçlık yiyip artanını bisiklete birşeyler almak için kenara koyan.Sense 1500 lira verebilirim ama ihtiyaç duymuyorum diyorsun :)
Ne güzel.
Yanlış anlama bisikletine kötü demiyorum.Yada sana aramızda yerin yokta demiyorum sadece haline gıpta ediyorum.
İnşallah sende bizim gibi seversin bisikletleri.Sende de bir tutku olurda o 1500 lirayı gözünü kırpmadan harcarsın bisiklet almak için :)
Unutmadan bisikletine disk fren takılmaz :) daha üst model bir kadro lazım :)
Kendine iyi bak kardeşim.
Yardıma ihtiyacın olursada bende ankaradayım haberleşebiliriz :)
Uygun fiyata istediğin bir bisikleti almana yardımcı olabilirim arkadaş çevremden.Hangi bisiklet parçası nerede bulunur iyi bilirim :)
Belki bir turda tanışırız sonra sonra :)

Teşekkürler şimdi şöyle bir durum var ben kışında bisikelte çıktım dışarı düştüm ve hasta oldum ondan korkuyorum birde ben bisikletle uzaklara gitmek istiyorum ama ailem biraz tedirgin oluyor ama 2 haftadır günde 4 saat felan sürüyorum özellikle hafta sonları birde şöyle bir durum var 1500 tlye bisiklet alırım ama gerek yok çünki yaşımdan dolayı derslere ağırlık veriyorum vermek zorundayım ondan bisiklete hafta sonları vakit ayıra biliyorum ama bu hafta sınavlarım bitiyor arkadaşımda ygsden çıkacak 1 nisanda sınavdan sonra (ben girmeyeceğim) kızıl aya gitmeyi planlıyoruz 10 kmden fazla heralde bu arada bisikletim yeni değil 2. senesi sayılır. Burak birde turlara katılmak istiyorum ama nasıl katılacağımı bilmiyorum biraz bilgi verirmisin o konuda.Bu arada eğer universiteyi ülke içinde kazanırsam kendime iyi bir bisiklet almayı planlıyorum. :)

:) oooo planlar büyük uluslararası falan :)
Dersler ne alemde? ben ygsye giriyorumda :D
Ayrıca faceden bisiklet gönül birliği perşembe akşamı bisikletçileri ankarayı ve special trip gruplarını eklersen her bisiklet turundan haberin olur.Okulun ne bu arada?

• Beğen
Tepkiler: Yigitylmz1995
Arı anadolu lisesi özel lise dersler iyi kimya ile geo sıkıntılı senin facen varsa lin yollasana bana aramızdada 1 yaş varmış anlarız birbirimizin halinden :)

Bisikleti hareket için aldın sanırım sana biraz küçük geliyor. Bu hakim olman bakımından iyi fakat hız konusunda biraz yavaşlatabilir.

Yoo aslında büyük bu ben seleyi çok yükselttim hatta bu şekilde ayaklarım yere değmiyor oda sele çok açıtıyor ondan o kadar yüksek tam ağırlığımı vermiyorum bundan büyüğü özel yapım olur heralde. :)

1.500tl lik bir büyçeyle eğer ararsan Merida Matts 70 almanı öneririm. Ya da Sedona 751 falan. Bisikletin iyi ama orta seviyeli donanıma sahip bir bisiklete geçersen bence daha çok rahat edersin. Bu arada hoş geldin.

Bisikletin güzel, İnşallah daha iyileride olur. Bisikletle atlamayı zıplamayı seviyorsun anlaşılan... Burak arkadaşımız Ankara'daki gruplardan yazmış... Haftasonları gruplara katılmak istersen yardımcı oluruz.

Bu turlardan biraz bahsedermisiniz nasıl yapılıyor nerelere gidiliyor biskilette ben daha çok engebeli araziyi seviyorum daha zevkli oluyor,denge ve dikkatide geliştiriyor (bence). :)

Sele kılıfı almak için mahsettiğim bisikletçiye gittim bisikletler tahmin ettiğimdende pahalıydı 3000 euro ya bile bisiklet vardı sele kılıfı yokmuş benim seleme göre ama adam bisiklet taytı al dedi o da 60 tl idi yanımda o kadar olmadığı için almadım birde benim bisikletim bana göre değilmiş bana large bisiklet uygunmuş sanırım gövdesi daha zun pedallar daha uzun muş benimkinde kambur duruyormuşum ve pedallar kısa olduğundan çabuk yorulurmuşum bana göre bisikletlere baktık 1000 tl takaslı bisiklet gösterdi en ucuzu oymuş bana göre ben bisikletimi ona verecem bide 1000 tl verecekmişim ben kendiminkini 2 yıl önce 700 civarında almıştım benim bisikletime birşey yapılırmı bu konuda ?

Geri