Scudo Sports

Bisikletim ve ben

Tepki
4
Merhaba ben Yiğit 17 yaşındayım foruma yeni katıldım Bisikletim sizlerinki kadar iyi olmasada Bianchi replay aleminyum kasa bir bisikletim var Rengi fıstık yeşili ve tek süspansiyonlu vitesleri ve firenleri shimano burda araştırdığım kadarıyla orta bisiklet heralde orta olmasına rahmen bana iyi dayandı çünkü ben sert arazilerde ve engebeli yollarda kullanmayı daha çok severim benim ve bisikletimin fotoğrafları umarım forumda kalıcı olurum.

Bu bisikletim ve ben.
http://f1203.hizliresim.com/v/u/3uvh1.jpg

Sağdaki benim bisikletim diğeri arkadaşımın arkadaşım o bisikletle 1.5 metrelik yerden zıpladı bi kaç kere bir sorun olmadı iyi bir bisiklet heralde.
http://f1203.hizliresim.com/v/u/3uvhm.jpg

Merak edenler olur diye arkadaşımın atlama ağnı.
http://f1203.hizliresim.com/v/u/3uvkh.jpg

Ben onun kadar süremediğimden atlamadım birde bisikletim dayanırmı bilmemedim.

Scudo
zamanla hepsi olur adamım :D öğrendikçe daha iyilerini alırsın aramıza hoşgeldin

bisikletler güzel hayırlı olsun, kazasız belasız bol pedallı günler :) Bence genede çok fazla yüksekten zıplamayın mazallah bişey olur.

Hoşgeldiniz..

Hepinize teşekkürler ben bisikletime disk frenlerden taktırmak istiyorum sizce gereklimi bunlarda iyi tutuyor birde Engebeli arazi bilen var mı? botanik parka gidiyoruz bisikletlerle orası çok engebeli ne zaman girsek güvenlikçiler kovalıyor. :D birde sizce bisikletim iyimi. :)

bisikletiniz giriş seviyesi sayılır ama bence disk fren taktırmanıza gerek yok onun yerine baradine 3 renk pabuçlu v fren yeterli, tahminimce kadronuz ve jantlarınız disk frene uyumlu olmayabilir ama emin değilim.Bütçenize en uygun bisiklet sizin için en iyi bisiklettir :)

Bütçe konusunda sıkıntım yok çok şükür 1500 tl lik bisiklette ala bilirim ama gerek olmadığını düşünüyorum.

şimdilik senin için iyi bi bisiklet.. yavaş yavaz zamanla herşey olur yeterki iste.. disk fren masrafına hiç girme şimdilik ... frenlerine guzel bi bakım yaptır yakışıklı pabuçlar al tamamdır ...

Frenlerim çok iyi durumda zaten viteslerimdede bir sorun yok sadece dahamı iyi olur diye sordum eski bisikletimde firenler sık sık patlardı bundada olurmu diye bunun tek sorunu selesi çok acıtıyor 2 haftadır çok sürdüm bisiklet artık sert zemine zar zor oturucak şekle gelmek üzereyim. :(

sele konusunda en ucuz yöntem jelli sele kılıfı almak veya ağırlık takıntınız yoksa 90 küsür liraya selle royalin jelli seleleri çok rahatlık sağlıyor.

herhangi bir bisikletçide rahatlıkla bulunur eğer stoklarında varsa

Bizim burda araba showroomu gibi salcano bisiklet dükkanı var orda varmıdır o kadar büyük olduğuna göre yedek parça felanda satıyordur.

atlama ağnı değil atlama anı ( an kökünden gelir . ağn diye bir kök yoktur .)
aleminyum değildir.Alüminyum (veya aluminyum, Simgesi Al). Gümüş renkte sünek bir metaldir. Atom numarası 13 tür. Doğada genellikle boksit cevheri halinde bulunur ve oksidasyona karşı üstün direnci ile tanınır.
yanlış anlama bunu forumda yazarsan benim açımdan değişen birşey olmaz fakat insan içinde bu şekilde telaffuz edersen komik duruma düşebilirsin. demire damır yada domur demek gibi bişey :). Kazasız sürüşler dilerim.

• Beğen
Tepkiler: M.Burak KARADAĞ
Bisikletin üzerinde Aleminyum care yazıyor ondan birde satın aldığımda adam demişti gövdesi tamamen aleminyum diye tabletten yazıncada yazım hatası oluyor dikatsizliğimden kusura bakma.

@Yigitylmz1995
yok kardeşim yanlış anlama ben seni eleştirmek için yazmadım yada suçlamak için. sadece gözüme çarptı seni uyarmak için yazdım .

Önemli değil arkadaşım genelde forumda dikkat edilen tek şey yazım şekli oluyor zaten doğal yani. :)

çook guzel hayırlı olsun ilerde sende daha iyi bi bisikelte geçiş yaparsın zamanla bu bisikelt yetmıycek çıuunku sana
:)

:) jelli sele kılıfları var ben ondan kullanıyorum memnunumda dechatlonda 22lira'ya aldım

Geri