Scudo Sports

Bisikletim için GPS

Emre Yönlüer

Forum Bağımlısı
Tepki
2.083
Başlangıç
1995—96
Bisiklet
Trek
Bisikletim için GPS almak istiyorum ama haritasız oluyor bazıları,gitmek istediğim yerin koordinatlarını nasıl gireceğim bilen var mı acaba?

Ayrıca GPS kısa yolları ya da ara yolları gösterir mi? :eek:

Scudo
alternatif yolları gösteriyor ama ucuz bi gps alırsan onu bilemem kısaca tuzlusundan alırsan içinde herşey mevcud :)

haritasızları bazı yerlerde yükletebiliyorsunuz
koordinatları girmenize gerek yok
garmin map lerinde gitmek istediğiniz yeri heceliyorsunuz ilçe sokak gibi
en ince ayara kadar gösteriyor hatta gerçek uydu fotoğrafları üzerinden gösteren bile var

@GokmenOzyurt

koordinat girmeye gerek yok ise gusell :)) 750tl lik bişi iş görür mü? bisikletimden pahalı :)))

benim telefonumda var garmin telefonun fiyatı 550 tl
iş görüyor açıkcası :)

Ben bikaç ay önce Teknosadan TomTom almıştım 300 TLye çok harika bir bisikletçinin isteyebiliceği herşey var sanayidende gidona takmak için bir aparat yaptıracağım oldu bitti :)

@phoenix33

Ama o pilli değil ki nasıl kullanıyorsun? arabada çakmak yerine takılyor galibaa... :eek:

şu nasıl sizce? :(link) yoksa Garmin daha mı iyi? :cool:

@emreyonluer

:D evden çıkmadan önce bilgisayardan bi güzel şarj ediyorum çok uzunbir pil kullanım süresi var çok iyi

@phoenix33

temsili resim yada sitedeki linkini atabilirmisin kac saat gidior sarji bide memnunmusun diger ozelliklerinden

@OuSy

(link) ben memnunum şahsen zaten şehirlerler arası dümdüz yol açmıyorum bile bitek yol ayrımlarında :D

magellan ii gibi geliyor tatile gidince bakıcam artık bilgiler için teşekkür ederim :)

Tamam evde duruyo ama şarjı yok

Geri