Scudo Sports

Bisikletim için bu heybeler sırıtır mı?

Kobebryant

Daimi Üye
Tepki
373
İsim
Erdem
Başlangıç
2015—16
Bisiklet
Cube
Bisiklet türü
Diğer
Arkadaşlar resimdeki heybeler için uygun bir fiyat aldım , anahtarsız takılıyorlarmış 25 Lt hacimleri var .. Heybelerin ve bisikletin resmini koyuyorum, fikir verirseniz sevinirim, teşekkür ederim ..
1.png
IMG_2340.JPG

Scudo
Çok şık ve kibarlar bencede almalisin. Makinanin guzelligine kesinlikle uyuyorlar

@Kobebryant
Hocam, bir de suluğa da mı el atsan? Şöyle 2 tane kırmızı suluk siyahta güzel durur şahsi kanaatimce.

@specific
Yurt dışından almıştım pek çeşit yoktu, bisikleti de orada kurdurmadığım için bu kadar sırıtacağını düşünmemiştim :) .. Nasipse ufak ufak toparlayacağım eksiklerini ..

Böyle güzel bir bisiklete eski keten üzüm çuvallarından heybe kesip dikseniz bile güzel durur.

@ippon
@ippon teşekkür ederim .. Güzel bakan güzel görürmüş :) ..
@trainspotting35 Yani öyle bir aptallık yaparsam Dünya alem bana sırıtabilir, normaldir ? ..

• Beğen
Tepkiler: Gökay Akçay
Bence güzel durur hem heybeseki beyaz kısım (reflektör galiba) mataranlada uyumlu ama gidon bandını gri yapıp dahada güzel hale getirebilirsin

@trainspotting35
Öyledir tabi Allah senide(benide) verenlerden eylesin (amin) ..
@Muhammet13xxx
Gidon bandı siyahtan bisikletin üzerinde ki griye dönüyor zaten üst kısımlarda .. Matarayı belki değiştirebilirim ama öncelik çantalardı, güzel yorumlarınızla kafama yattı, hepinize teşekkür ederim ..
@TatanQa_tr
Özel bir teklif aldım, ürünü aldıktan sonra (kendileri bu fiyatı söylememi isterlerse) bilgi vereyim, çünkü baştan böyle bir konuşmamız oldu ..

Kalbin isiniyorsa herşey yakışır. Gerisi tiri vırı.. Cantalar da guzelmis. Bence cuk diye oturacak. Şimdiden hayırlı olsun

Geri