Scudo Sports

Bisikletim Geldi Arkadaşlarrr Sizinle Paylaşmak istedimm

Tepki
1
Bisiklet
Salcano
Arkadaşlar bisikletim sonunda geldiii... Salcano NG750 MD MAN...
(link)

Bir tek kafamı karıştıran şu arkadaşlar gören bilen varsa o da kafasındakini söylerse sevinirim...
Bisikletimin vites takımı döndürmeli olandan bide değişik olanlar var ittirmeli olanlar hangisi daha iyi büyük ihtimalle bendeki değil :)

Scudo
Ben bazı turlarda yoruluyordum dandik bisikletimde halsizlikten çeviremiyordum ama kelebek şeklinde olanlar daha iyi çevirmeli olanlar bazen sıkışıyor felan kaç liraya aldın bu arada hayırlı olsun.

Çok teşekkür ederim normal fiyatı 570 TL, fakat biraz araştırdım ve 516 liraya buldum ya o kelebek şeklindeki olanlar çok hoşuma gidiyor

Zevkler ve istekler tartışılmaz ama ben yerinde olsam ng 650 alırdım mekanik diskin v frenden pek farkı yok gibi.Ama duruşu güzel astro gibi duruyor :D

Sahsen benim eski bisikletimde (10 senelik) dondurmeli vites kollari var 1 kere bile olsun sikinti cikartmadi kullanimi rahat geliyor bana almayi dusundugum sedona 720 hd de kelebek vites kollari var ins. Kisa surede alisirim :D
Hayirli olsun bu arada saglikli pedallamalar..

Çağatay valla baya bi kafa yordum seçerken ama sonunda bunu seçtim 750 üst modelidir diye aldım ^_^
enessamet26 kardeşim insallah alırsın güzel model çok hoşuma gidiyor o model... Yahu kullanımı çok kolay bisikletçilerde oynadım bi kaçda vites eğlenceli olmuş öylece ahahah :D inşallah banada nasip olur daha yeni aldım ama daha var bana :)

Sizin vites değiştiriciniz twister yani çevirmeli,diğer kelebek gibi olanda triger sistem .Her ikiside kullanılıyor ama daha çok tercih edilen triger.

@Ahmet Özcan

Peki twister yerine triger takabiliyo muyuz ? komple vites takımını mı değiştirmemiz gerekiyor yoksa

hayırlı olsun, beyaz kadro çok daha titiz kullanım ister dikkat. :)

@Kerem Can U.

Takarsın niye değiştiresin

koldan çevirmeli vardı mtb, delta bisikletten almıştım, vitesler istediğim şekilde istediğim vitese fişek gibi geçiyordu. sonra vites kollarını yükselteyim diye ittirmeli çekmeli vites sistemine geçtim. hiç eskisi gibi rahat edemedim, bir anda istediğim vitese de geçemiyordum. koldan çevirmeli vites candır.

@Cem Ç.

Yazdığın iyi oldu hocam teşekkür ederim en iyisi benim olandır yahu :)

@enessamet26

5 Yasındayken mı o bisikletı kullanıyordun ?

@ebubekir sözbir

Hayir tabi :)) 7-8 yaslarina kadar boyuma daha uygun olan bir bisiklet kullandim. Bodrumda yatti bir kac sene :)

Triger twisterdan daha cok tercih ediliyo sebebi vites gecislerinin twisterdan daha az zahmetli olmasi

@Kerem Can U.

Geçenlerde bir arkadaşım shimanonun trigerini taktırdı 30 liraya daha ucuz bulabilirsin belki.

Öncelikle Hayırlı olsun :)

Nereden aldıysan bana linkini atabilir misin bende alayım kafama göre bir Salcano Bulamadım :D

Hayırlı olsun kardeşim bende bu bisikletin aynısı var (ikizi :D:D:D:D:D) yaklaşık iki aydır kullanıyorum. Şahsen ben bisikletten memnunum.

Geri