Scudo Sports

bisikletim çizik geldi

Tepki
0
Bisiklet
Salcano
internetten aldığım salcano city fun 50 bisikletim jant amortisör kısmı ve orta bölümde 2 3 cm çiziklerle geldi büyük hayal kırıklığına uradım bu normalmidir çizikler çok canımı sıkıyor :agla:

Scudo
Ayıplı mal satılmış iade edin yada kargo şirketi ile görüsun belki tasima esnasinda olmustur.Kabul etmezlerse dava acin

@Tolga Çelebi
2 3 gün önce bisikletciye gidip baktım ufak tefek çizikler ordaki bisikletlerdede vardı her bisiklette çizik olmak zorundamı

@mehmet bülent baloğlu

telefonum camı kırıldığı için tamirde tel gelir gelmez foto koyarım ancak tüm bu olumsuzluklara rağmen mutluyum çocukken hep saçma saçma bisikletlere binerdim bu gün bisiklete bindimi anladım :)

Yok sadece bisikletleri fabrika çıkışında yeteri kadar iyi sarmadikları için oluyor...

evde kullanılan birşey olsa tamam değiştirin ama araba olsun bisiklet olsun illa ki çizikler oluyor.. içinize sinmiyorsa yine değiştirin tabi son karar sizin

Konuya "Salcano kesin" diye girdim.

Salcona satan bi arkadaşım vardı. Salcano'nun hemen hemen bütün bisikletlerinin fabrikadan çizikli geldiğini söyledi.
Oje ile kapatıyorlarmış ufak olanları. Çok büyük olanları geri yolluyorlarmış. O da çok sıkıntı oluyor demişti, yenisi gelene kadar.

hangi siteden aldınız? benimde maşa yamuk çıktı, burda 2-3 gündür napsam ne etsem diye fikir alıyorum arkadaşlardan, ayrıca başka memnun olmadığınız bi durum oldu mu?

Arkadaşlar benim bisikletimde de böyle ama bu normal mi?
(link)

Salcanonun sitesini inceledim aynı fabrika çıkışı öyleymiş arkadaşlar tamamdır rahatladım :D ahahahh

evet normal bir durum bu dert etmeyin :)

ben de görselde çizik arıyorum.. kaynak izleriymiş :)

ikinci, üçüncü çizikten sonra bi acı duymuyorsunuz zaten :D

• Beğen
Tepkiler: Cem Berk Taşbaş
benim astrom da kaynak kisminin yani çizik olarak geldi ancak bisikleti gondermek yerine kadroyla aynı renk olan mat siyah folyo ile kapladık son derece güzel oldu:) çatlak olmadığı sürece binmekte bana göre bir sıkıntı yok. .

Geri