Scudo Sports

BİSiKLETİM ÇALINMIŞTIR...(EGE Bölgesi)

Scudo
Bit pazarına artık getıremıyolar polısler ızın vermıyorlarmıs bugun gıttım baktım resımlerınıde werdım.....Her gordugum ekıplere verıyorum ne cıkıcak bakalım....

Biras zorlancaz ama bulmakta artık beklemeye basladım....heryere verdım haber cıkar inşallah....

inş bulunur benimde aksarayda çalındı öyle kalite değildi ama toplama yapmıştım birşeyler allahından bulsunlar

Agızını hayır ac inşallah bulurum...buldugumda merak etmeyın duyururum....Herhangı bı gelısme yok sadece forum bornovaya dava acıcam onunla ılgılı detaylı bılgı edınıyorum.Sonuc ne olucak bakalım....

şu çalınan bisikletleri görünce içim yanıyor abi ! yazık inşallah en kısa zamanda kavuşursun bisikletine !

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Şener
@mahir aslan

Ahhh hiç hatırlatma bide bana sor hergün bisikletimle işe gidiyordum ondan sonra aksamları gezınıyordum arkadasımla ama sımdı yuruyerek gıdıyorum:( çalanlara küfür mü bedduamı dersınız ne aklıma gelırsenız sayıyorum......bekıyorum bı yerden cıkacak ama......tek kelıme diyiyorum
ERKEN AYRILDI BENDEN

Çok üzüldüm abi :( İnşallah en kısa zamanda bulunur biraz kendimi sizin yerinize koydumda... gerçekten zor olmalı :( Allah yardımcınız olsun...

• Beğen
@brkymstn

hemde çok zor suanda ole bosluktayımkı heryere baswurdum bununla ılgılı ne yapabıleceksem artık beklıyorum....

@can demirel

hayır forum bornova alısverıs merkezınden ben işteyken....

Bu taraflara geliceğini sanmam ama Aydın taraflarında ben bakarım etrafa
geçmiş olsun inşallah bulunur en yakın zamanda:(:(

• Beğen
@cedrick41

Bisikletten haber yok sadece yıne bısıkelt calarken 13 yasındakı cocugu yakalamıslar ve cocuk benı bıcakla zorladılar dedı polıs sebekenın baslarını bulmak için ıfadesını aldı yarın bllı olucak cocugun deyımıyle yuzlerce bısklet calmıslar ve mahalle aralarında 5-10 lıraya satmıslar:(

bu bisikletleri alanda şuçlu bu durumda!
inşallah bulunur hadi hayırlısı iyi haberlerini bekliyoruz;)

• Beğen
@Ferhat Şener

Hadi be.İnşallah bir zarar gelmeden yada satılmadan bulursunuz bisikleti.

• Beğen
Geri