Scudo Sports

bisikletim çalındı :(

Scudo
Çok geçmiş olsun fidan. Bence hemen haşim işcan geçidindeki bisikletçileri bir dolaşmalısın. Bisikletini oraya satılmış olabilir. Bir ihtimal tabi.

• Beğen
Tepkiler: Fidan Kayaoğlu
Geçmiş olsun, umarım tez zamanda bulunur.
@Kenan Çeliktaş
Bunun adı çalınma değil gasp olur, ve cezası çok daha ağırdır.

Bende son bisikletimi hasekide çaldırmıştım.O bölgede çok çok dikkatli olmak lazım demekki o sırada kol geziyor hırsızlar.
Bisikletini koyduğun yerde bulamamanın acısını çok iyi bilenlerdenim.Çok geçmiş olsun ,en kısa zamanda tekrar iki tekerlek dünyasına geri dönüş yaparsın umarım

@Kenan Çeliktaş
elimden almadılar 1 yıldır kitli olduğu yerden çalındı ve hala bulunamadı. :(

@Mutlu Köksal
evet geçende aynı bölgede bir arkadaşın daha bisikleti çalınmıştı. Akşam yerine bıraktığın bisikleti sabah bulamayınca gerçekten çok kötü oluyor. Hala bulunamadı ve hala sinirlerim bozuk..

bisikletini çaldırıpta eskisi gibi bulanını yada bulanını pek görmedim ama umarım bulunur.

bisikletin çalınmasına çok üzüldüm ... tanıdığım herkese söyledim .. bisikletini tanıyorum ..inşallah bir yerlerde görürüm..

• Beğen
ben de cok üzüldüm gercekten , geçmiş olsun İnşallah bulunur bisikletiniz ...

• Beğen
Diablo kullanan fazla yoktur,kolay bulunabilir diye düşünüyorum.Eğer kadro yok edilip donanımlar satılmadıysa.Hırsıza yol gösterir gibi oluyorum böyle yazınca ama forumda da bu tip insanların olma ihtimali düşüncesi aklımın bir köşesinde hep durur.Umarım bulunur.Çanakkale'de gözüm kalmıştı bu bisiklette...

• Beğen
fıdan cok gecmiş olsun .yeni duydum.yeni bisikletin nedir merak ettim sen boş durmamıştırsın...

güvenlik kamerası yokmu etrafta harhangi bir dükkanda . hırsızlar yakalansın. önce hırsızı siz bulun sonra boğaz köprüsünden atın en sonda polisler bulsun gerekli işlemi yaparlar zaten

@haceli yılmaz

Haceli yeni bisiklet alamadım daha çünkü sağlık olarak durumum şu anda bisiklet sürmek için uygun değil ,maalesef süremiyorum. Ama o kadar çok özledim ki anlatamam ...

@Barış TURAN

bisiklet hala bulunamadı evet diablo tercih edilen bir bisiklet değil. Büyük ihtimalle kadroyu yok edip parçaları elden çıkardılar. Çanakkale'de gözüm kalmıştı demişsin bunu ilk diyen kişi sensin buna da ayrıca şaşırdım :)

Geçmiş olsun, benim de en büyük korkularımdan birisidir bisikleti çaldırmak. Hadi geceleri evde muhafaza ediyorum da dışarda illaki bırakmak gerekiyor bir binaya, markete vs girerken. Kilitlesek de her kilidin bir sökülüşü var. Zor..

Geri