Scudo Sports

Bisikletim çalındı!

crx912

Üye
Tepki
7
İsim
mahmut
Başlangıç
1949—50
Bisiklet
Carraro
Bisiklet türü
Bmx
20.07.2010 tarihinde (yani dün) 2. bisiklet olarak kullandığım çelik kadrolu çift amörtisörlü bisikletim eskişehir doktorlar caddesinden çalındı. Bisiklet salcano baki, gri ve üzerinde mavi çizgiler var. Bildiğim kadarıyla eskişehirde başka salcano baki yok 6 senede hiç görmedim, yine de ayırt edici özelliklerini söyleyeyim; vites kolları revoshift ikisinin de üst kapağı kırık, lastikleri cst slick, lastikler tamamen aşınmış durumda hatta ön lastiğin içindeki ipli yapı görünüyor, sadece arkada plastik çamurluk var ön zoom 327 escape maşa... görenler beni ararsa çok sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: Bariskkk
Scudo
hergün bağladığım yer ve hergün önünden yüz defa zabıta yüz kere polis ve bin kere yunus polis geçiyor, bildiğin demir kilit kesilmiş zabıta değil...

Geçmiş olsun kardeşim.Yine Eskişehirde bir bisiklet çalınma vakası daha.Arkadaşlar bu eskişehir Türkiye'de en fazla bisiklet hırsızlığının olduğu il mi acaba?
Organize bir hırsızlık cetesi mi var Eskişehir'de bu olaya sivil polisler bi el atmalı bence.:in:

• Beğen
Tepkiler: crx912
:( çok üzüldüm geçmiş olsun. Emniyete gittinmi? Eğer aktif bir bölge ise belki mobese kayıtları vardır.

• Beğen
geçmiş olsun inşallah kısa zamanda bulunur.

çözüm olarak çalınan yere not yaz bisikletimi çalan hırsızın mekanı cehennem olsun diye

Geçmiş olsun, umarım kısa zamanda bulursun bisikletini. Doktorlar gibi işlek ve kalabalık bir caddeden nasıl oluyorda adamlar kilidi kırıp bisiklet çalıyorlar. Görenler enden ses çıkarmıyor anlamıyorum, bu nasıl duyarsızlıktır.
Bencede mobese kayıtlarını incelemekte fayda var, bisiklet hırsızları hep aynı kişiler eğer kameraya gözüktülerse polis eliyle koymuş gibi bulur çünkü hepsi sabıkalı. Eğer caddede bıraktığın yere yakın bir iş yerinin kamerası varsa bunun kayıtlarınıda rica edebilirsin.

• Beğen
Şöyle söyleyeyim eskişehirin en işlek yeri, polise gitmedim ama gidicem en yakın zamanda

bazen zabıtalar topluyor bisikletleri, sen yinede bir zabıta müdürlüğüne git , yakın zamanda çarşıdan bisiklet toplatılmışmı bir öğren.

bisikletimi buldum arkadaşlar...

Teşekkür ederim, Bisikleti köfteci dükkanında buldum muttalıp caddesinde, dükkanın adını vermeyeyim, çünkü o da hurdacıdan aldığını iddia etti. Bisikleti şöyle aldım, normalde bisiklet çalındıktan sonra hemen karakola gidip başvuruda bulunmam gerkiyordu fakat bu benim ikinci bisiklet olarak kullandığım bisiklet olduğu için başvurmamıştım. Bisikleti görünce direk polisi aradım geldiler adamı beni ve bisikleti alıp karakola götürdüler :D orda adamla biraz tartıştık sonra polis adam bisikletten vazgeçerse sen de bisikleti alıp gitmeye razımısın dedi ben de evet dedim ve alıp gittim. Adamdan şikayetçi olamadım çünkü bisikletin benim olduğuna dair bir kanıtım yoktu ve başvuru da yapmamıştım ama sonuçta zar zor da olsa hallettim.

Oldukça şanslıymışsınız, çalınan bir bisikleti tekrar bulmak herkese nasip olmaz herhalde. Polis de hemen işin kolayına kaçıyor sanki.

Merhaba,

Arkadaşlar her zaman yanlış yapıyoruz Lütfen bisikletiniz veya başka kıymetli bir şeyiniz her ne olursa olsun çalınınca polise gidip tutanak tutturun. Türk Polisi kendisine iş çıkmasın diye türlü bahaneler uydurur. En başta da "bisikletin nerden çalındı?" "kilit altındamıydı?" "Zorlama olmuuşmu ?" "sen önlem almışmıydın?" falan filan.Türk polisinin tipik yapısı iş çıkmasın .
Yani aklınca hırsızın suçu yok suçlu sensin.
Ve bisiklet bulununca da olayın mahkemeye kadar gitmesinden çekinmeyin.Faturam yoktu falan ispat edemem çekinmeyin ispat edersiniz herhangi bir bisiklet için benim çalınan bisikletim demiyorsunuz sizin olan bir meta nın hakkını arıyorsunuz.Köfteci hurdacıdan ekmek arası köfteye almıştır. Bilmiyormu çalıntı olduğunu.O yüzden lütfen çekinmeyin.İşi polise bıraktığımız ölçüde kendilerini Polis savcı hakim olarak görüyorlar .Burda da herkes mutlu oldu düşüncesi. Çalınan bisiklet bulundu çalıntı mal alan köfteci dürüst esnaf pozisyonundan kaybetmedi polise de iş çıkmadı.
Neyse geçmiş olsun.

dostum çok geçmiş olsun. arkadaşımın bisikleti çalınmıştı.çocuk kendisi bisiklet ile arkadaşımın çalıştığı dükkana gelip alış veriş yapmak istedi :)) hemen enseledik çocuğu ve bisikleti karakola götürdük. çocuk 9-10 yaşlarındaydı ve fevziçakmaktan çıkmaydı. polise sordum o çocuğa ne olacak diye? çocuk şubeye götürürler sonra serbest bırakırlar demişti. üzüldüm gerçekten.

Ankara bahçelievler mahallesinden evimin bodrum katinda cannondale trail 4 29 jant ve mongoose reform 29 jant marka bisikletlerim çalındı kamera kayit cihazida calindigi icin goruntuler yok. Yardimlarinizi bekliyorum

Dosyalar

• Screenshot_2015-09-26-12-41-19~2.jpg
    Screenshot_2015-09-26-12-41-19~2.jpg
    100,1 KB · Okunma: 54
  • 20150728_164810_HDR.jpg
    20150728_164810_HDR.jpg
    148,6 KB · Okunma: 57
Bisiklet çalınmasın isityorsanız çarşılık işe gideyim 10dakika bağlarım diye düşünmemek ve eve çıkarmak lazım. Benim evim 4. katta her sefeirnde omuzlayıp çıkarıyorum kafam rahat, şerefsizler her türlü çalıyorlar çünkü. Yok bodrumdaymış, yok kilitliymiş, yok apartman içiymiş fark etmiyor.

• Beğen
Tepkiler: bxo
@bxo ne Zaman çalındı?

Geri