Scudo Sports

Bisikletim çalındı!

Bu tür bisikletler bit pazarına düşer mi ya? hemen göze batar çünkü... peki orda yarı fiyatına falan mı satıyorlar, yoksa degerinden mi?
hepinize geçmiş olsun tekrar...

Scudo
O halde oradan bisiklet alınmaz. Çalıntı olma riski cok yüksek.....

bende sürekli aynı korku içindeyim inşallah parçalamazlar...

@gokdaltercume

zaten bit pazarından genelde o tarz şeyler satılır.Bi arkadaşta ara sokaklarda arayın demişte İzmir'in öle yerleride varki girip arancak gibi değil.

Bu aralar kaçıncı çalınan bisiklet:boese157: ...Çok geçmiş olsun,umarım en kısa sürede gerçek sahibine ulaşır...

onderin dedigi gibi oralarda genelde calıntı şeyler satılır ama hakkıyla iş yapanlarda var ...

@ghostnote
gecmis olsun umarim en yakın zamanda bulursun
birde bisikletnin nerden ve nasıl calındıgınıda yazar mısın yani evden mi apartmandan mı sokaktan mı kilitli miydi vb. yani bizlerede tecrube olması acısından soruyorum

çok büyük geçmiş olsun.
ARkadaşlar bu aralar gene bisiklet hırsızlığı arttı. Bisikletleri çalan hırsızları eğitemeyeceğimize ya da hepsini etkisiz hale getiremeyeceğimize göre bize düşen en büyük görev bisikletimizi sağlam kazığa bağlamak. inşallah bu son bisiklet çalınışı olur.

bu hırsızlık olaylarına kim nasıl ne zaman dur diyecek bilemiyorum, bildiğim sadece bisikleti sürmek için çıkıp eve dönüyorum, bi kaçyere gidip işimi halledeyim diyemiyorum, heran çalınır korkusu ile. çok geçmiş olsun, inşallah bulunur

İzmirde bisiklet kullanılmamalı iş halletmek için, KENTKART denen bir şey var. Bu açıklamayı çok rahat biçimde güvenlik görevlisidir, memurdur falan gibi insanlardan alabilirsiniz. Bisikletle çıkın turlayın geri yerine koyun pek de çalınma riski kalmaz. Mesela ben odamda tutuyorum e buraya kadar girene de artık...

geçmiş olsun kardeşim umarım en kısa süre içerisinde bulursun

bi tanede bisikletim bulundu mesajı okusam, hep çalınanlar gidiyor, hepsimi kayıp, bu kadar üst seri bisiklet, bunu kullananlarda alıp satanlarda belli dükkanlar zaten, nasıl oluyor bulunamıyor. kim yada kimler nasıl nerede tüketiyorlar bunları. sanırım içimizden birileri buna göz yumuyor. unutmayınki hepimizin başına gelebilir bu tür olaylar. ve bizler için olay maddi kaybın çok ötesinde, hepimizin manevi bir bağı var bisikletimizle. lütfen görmezden gelmeyin.

@mnk

bisiklet özgürlüğe pedallamaktır arkadasım sana katılmıyorum..otobuse binince sesinden durulmuyor. hele yazın sıcaktan durulmuyor... Ama bisiklette oyle degil. Ben bisiklet üzerinde ahım şahım terledigimi hatırlamam anca tırmanıslarda zor oluyor...bence sen bisikletini Göz zevki için almıssın :) neyse Herkes kendi bildigi yoldan ilerler gerisi kimseyi ilgilendirmez

Saygılarımla:rolleyes:

@Yokuscu

Ciidiye mi aldın arkadaşım sen ya, ben dalga geçip iğneleme yapmıştım...

@ghostnote

baba izmirde 20 liraya bisiklet bulubileceğin bi yer var.ben arkadaşımdan duymuştum böle hırsızlık mallarını toplayıp ikinci el diye satıolarmış .öğrenebilirsem yazıcam.bu arada çok geçmiş olsun.

"haf_ta_ya_ge" kardeşim boşu boşuna insanları umutlandırma,alın teri ile alınan bir bisiklet,3-5 çapulcu çalmış,belkide aylarca bisikletin parası çıkarılmak için uğraşıldı,bu insanların sorunu başka psikolojik 4 milyarlık bisikleti 200 ytlye satar,inşallah bulunur,mesajı atan arkadaşta yaşı 8-9 herhalde :) ben gördüm bisikleti yazmış şehir yazıyor nerede yaşadığı biz sanki 3 yaşında bebeğiz ...

büyük geçmişler olsun bende bundan 5 yıl önce ilk gözağrım ayrıldım gözağrım diyorum onu toplamak hazırlamak 5 ayımı almıştı sana tavsiyem ilk olarak karakaola git ve bu bilgileri karakola bildir daha sonrada gümüşpala örnekköy tenekeli yenişehir gibi yerlere bir gezin ben bisikletimin sadece aynakolunu bulabildim bitpazarında deore lx elips dişlilere sahipti ve sadece 5 liraya geriye aldım umarım bulursun ben ne yazıkki bulamadım ama kuzenin bisikletini buldular ve polis ile gidip aldılar tekrar geçmişler olsun

Geri