Scudo Sports

Bisikletim çalındı

Bi o.ç. na her hangi bir bisikleti belirgin şekilde çalmaya çalışırken denk gelsem ya! :mad:

• Beğen
Tepkiler: Enginaar
Scudo
polis maalesef bisikletin arkasına düşmez. benim 7 yıl önce istanbuldaki evime hırsız girdi yüzü eşkali her şeyi ile ortadaydı, resim ve videoları karakola verdik sonuç kocaman 0 aradan bir sene geçmişti savcılıktan kağıt geldi, cevp telefonun akıbeti şanlıurfada çıktı. takibin sürmesi için tekrardan savcılığa şikayet dilekçesi vermem gerekiyormuş. 5-6 ay önce eşim yeni kimlik çıkarttı, parmak izi verdiği için aradan 1 hafta geçmedi bizi karakola çağırdılar eşim hakkında dosya açılmış parmak izi uyuşmuş die karakolda gece yarısı 4-5 saat bekledik ifade vs. sorunu çözmek için
görüntüsü her şeyi ortada olan hırsız yakalanamıyor olan gene bize oluyor
Bi o.ç. na her hangi bir bisikleti belirgin şekilde çalmaya çalışırken denk gelsem ya! :mad:
inan suçlu yine sen olursun hırsıza hiç birşey olmaz. hırsız yediği dayakla kalır yine mahkemeye git gel uğraşırsın
hırsızlık yapıyordu dersen bu ülkede polis var jandarma var kolluk kuvvetleri var denir

Benim bisikletim çalımırlen bir pazar günü saat 15.00-16.00 arasıydı. Evin kapısının tam önünde merdivene bağlıydı bisiklet. Tam o sırada ben de bilgisayarda çalışıyordum. Açıkçası kapının dışından tıkır tıkır bir kaç ses duymuştum ama hiç aklıma bisikletin çalınıyor olduğu gelemedi. O dönem pandemi vardı. Evde çeviri işleri yaptığım bir dönemdeydi. Bilgisayar başındayken de dış dünyayla ilişkimi kesmem gerekiyot aklında kalıpları flan tutmam gerekiyot bu sebeple de pek ilgilenemedim o sesle. Salı günü yani tam 2 gün sonra evden çıkma ihtiyacı doğmuştu. O zaman fark ettim çalındığını bisikletin.

Benim de içimde kalan tek bir şey var, keşke o tıkıtrıları duyduğumda bi kapıyı açıp baksaydım. Yapacağım tek bir hareket olurdu, kafamdan yazmıyorum bunu ciddiyim, arkasından koşup bir tekme atmak. Bisikleti almış koşarken olursa daha iyi olurdu.

Polislerin bir şey hallettiği yok, kaç defa yaşanmış olaylar var. Hırsız girer parmak izi eigal alınır, giden gider abi/abla derler giderler. Sonra bir tanıdık bulunur, karakol bir aranır, devreye billurlu bir abi girdikten sonra 2 güne telefon gelir, çantanız/eşyanız bulundu buyurun diye. İşi o non rada bırakırsın ya da daha billurlu bir ani bulunursa 3 gün sonra haber gelir, hırsız başka bir suçtan yakalanmış falan cezaevinde yatıyor geçen hafta girmiş ya da hırsız bulundu diye. Tabi yersen.

(link)

Merhaba arkadaşlar bu bisiklet çalıntımı acaba bu fiyata olmaz sanırım..

(link)

Merhaba arkadaşlar bu bisiklet çalıntımı acaba bu fiyata olmaz sanırım..
Fiyatı yazarken 1 tane "0" eksik koymuş...
teklif verin, güncellenir...

Başımdan tonlarca şey geçmesine rağmen polislerin bir işe yaradığını görmedim, hiç birine gram saygı duymuyorum.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Enginaar
Kross Vento 4.0 Bisikletimiz çalınmıştır.

Bisiklet Mersin Bahçelievler 1847sk no12. binan içerisinde daire kapısı önünden Kilidi kırılarak çalınmıştır. Üzerinde mavi gidon sargısı mevcut oradan tanınabilir.

Görenlerin Lütfen
0 534 5804509
aramasını.

Rica ediyorum

Mersin / Yenişehir
WhatsApp Image 2023-02-25 at 11.20.29 (1).jpegWhatsApp Image 2023-02-25 at 11.20.29.jpegWhatsApp Image 2023-02-25 at 11.20.30 (1).jpegWhatsApp Image 2023-02-25 at 11.20.30.jpeg

Arkadaslar uzerinde stickerlarimin olduğu bisikletim çalındı. İlanlarda gorurseniz lütfen iletisime geciniz. Sedona 610 2015 serisi.

Dosyalar

• Screenshot_2023-04-27-15-09-20-266_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2023-04-27-15-09-20-266_com.instagram.android.jpg
    51 KB · Okunma: 133
  • Screenshot_2023-04-27-15-08-46-809_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2023-04-27-15-08-46-809_com.instagram.android.jpg
    63,4 KB · Okunma: 132
  • Screenshot_2023-04-27-15-03-56-182_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2023-04-27-15-03-56-182_com.instagram.android.jpg
    46,7 KB · Okunma: 133
  • Screenshot_2023-04-27-15-03-46-249_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2023-04-27-15-03-46-249_com.instagram.android.jpg
    65 KB · Okunma: 127
Merhabalar, 9 Mayıs'ı 10 Mayıs'a bağlayan gece apartmanımız içindeki daire kapımızın yanında merdivene bağlı-kilitli Carraro bisikletimiz çalındı. Bu sabah işe gitmek üzere evden çıktığımızda bir baktık yok. Bisikletin rengi antrasit ve kanarya sarısı bölümleri var... Beylikdüzü Kavaklı bölgesinde, site içerisinde. İlanlarda görürseniz bilgi verirmisiniz.

Merhabalar, 9 Mayıs'ı 10 Mayıs'a bağlayan gece apartmanımız içindeki daire kapımızın yanında merdivene bağlı-kilitli Carraro bisikletimiz çalındı. Bu sabah işe gitmek üzere evden çıktığımızda bir baktık yok. Bisikletin rengi antrasit ve kanarya sarısı bölümleri var... Beylikdüzü Kavaklı bölgesinde, site içerisinde. İlanlarda görürseniz bilgi verirmisiniz.
resim falan yok mu?

Bisikletlerinizi bisikletçide bırakmayınız. Geçen hafta yerel bisikletçilerden birisinde hırsız girdi ve bisiklet, scooter, laptop vb hepsini çalıp gittiler.

Çok üzüldüm, bisikletin imkanlar dahilinde kesinlikle evde tutulması gerektiğini düşünüyorum.

Fotoğraf atabilirseniz daha iyi olur. Ben de beylikdüzü taraflarındayım, denk gelirse daha rahat tanırız bisikleti

Abiler konuyla alakasız biliyorum ama başlık açmam lazım ama hesabı yeni açtığım için başlık açma iznim yokmuş nasıl açıcam ben bu başlığı

Abiler konuyla alakasız biliyorum ama başlık açmam lazım ama hesabı yeni açtığım için başlık açma iznim yokmuş nasıl açıcam ben bu başlığı
Yeni üyeler konu açamaz. Forumda arat mutlaka daha önce soran olmuştur sorunun ne ise.

• Beğen
Tepkiler: Can Çelik
Bisikletlerinizi bisikletçide bırakmayınız. Geçen hafta yerel bisikletçilerden birisinde hırsız girdi ve bisiklet, scooter, laptop vb hepsini çalıp gittiler.
Hangi semtde olmuş bu? Ara sokak, kıyıda köşede kalan bi dükkan olmalı ki bu kadar soyabilsinler diye düşünüyorum.

Hangi semtde olmuş bu? Ara sokak, kıyıda köşede kalan bi dükkan olmalı ki bu kadar soyabilsinler diye düşünüyorum.
Tam olarak hangi semt emin değilim arkadaşım söyledi. Kendisine sorayım cevap verdiği zaman burada belirtirim.

Denizli 'de bulunduğum 2.El whatsapp grubundaki bir kişinin evinden çalınmış. Btwin alur 700 ile, Kross marka mtb. Yardımcı olması adına forumda da paylaşmak istedim.

Dosyalar

• 1.JPG
    1.JPG
    71 KB · Okunma: 48
  • 2.jpg
    2.jpg
    82,3 KB · Okunma: 48
  • 3.jpg
    3.jpg
    227,6 KB · Okunma: 46
Geri