inan suçlu yine sen olursun hırsıza hiç birşey olmaz. hırsız yediği dayakla kalır yine mahkemeye git gel uğraşırsınBi o.ç. na her hangi bir bisikleti belirgin şekilde çalmaya çalışırken denk gelsem ya!![]()
Benim bisikletim çalımırlen bir pazar günü saat 15.00-16.00 arasıydı. Evin kapısının tam önünde merdivene bağlıydı bisiklet. Tam o sırada ben de bilgisayarda çalışıyordum. Açıkçası kapının dışından tıkır tıkır bir kaç ses duymuştum ama hiç aklıma bisikletin çalınıyor olduğu gelemedi. O dönem pandemi vardı. Evde çeviri işleri yaptığım bir dönemdeydi. Bilgisayar başındayken de dış dünyayla ilişkimi kesmem gerekiyot aklında kalıpları flan tutmam gerekiyot bu sebeple de pek ilgilenemedim o sesle. Salı günü yani tam 2 gün sonra evden çıkma ihtiyacı doğmuştu. O zaman fark ettim çalındığını bisikletin.Bi o.ç. na her hangi bir bisikleti belirgin şekilde çalmaya çalışırken denk gelsem ya!![]()
Fiyatı yazarken 1 tane "0" eksik koymuş...(link)
Merhaba arkadaşlar bu bisiklet çalıntımı acaba bu fiyata olmaz sanırım..
sadece lastikleri o fiyat(link)
Merhaba arkadaşlar bu bisiklet çalıntımı acaba bu fiyata olmaz sanırım..
resim falan yok mu?Merhabalar, 9 Mayıs'ı 10 Mayıs'a bağlayan gece apartmanımız içindeki daire kapımızın yanında merdivene bağlı-kilitli Carraro bisikletimiz çalındı. Bu sabah işe gitmek üzere evden çıktığımızda bir baktık yok. Bisikletin rengi antrasit ve kanarya sarısı bölümleri var... Beylikdüzü Kavaklı bölgesinde, site içerisinde. İlanlarda görürseniz bilgi verirmisiniz.
Fotoğraf atabilirseniz daha iyi olur. Ben de beylikdüzü taraflarındayım, denk gelirse daha rahat tanırız bisikletiMerhabalar, 9 Mayıs'ı 10 Mayıs'a bağlayan gece apartmanımız içindeki daire kapımızın yanında merdivene bağlı-kilitli Carraro bisikletimiz çalındı. Bu sabah işe gitmek üzere evden çıktığımızda bir baktık yok. Bisikletin rengi antrasit ve kanarya sarısı bölümleri var... Beylikdüzü Kavaklı bölgesinde, site içerisinde. İlanlarda görürseniz bilgi verirmisiniz.
Yeni üyeler konu açamaz. Forumda arat mutlaka daha önce soran olmuştur sorunun ne ise.Abiler konuyla alakasız biliyorum ama başlık açmam lazım ama hesabı yeni açtığım için başlık açma iznim yokmuş nasıl açıcam ben bu başlığı
Hangi semtde olmuş bu? Ara sokak, kıyıda köşede kalan bi dükkan olmalı ki bu kadar soyabilsinler diye düşünüyorum.Bisikletlerinizi bisikletçide bırakmayınız. Geçen hafta yerel bisikletçilerden birisinde hırsız girdi ve bisiklet, scooter, laptop vb hepsini çalıp gittiler.
Tam olarak hangi semt emin değilim arkadaşım söyledi. Kendisine sorayım cevap verdiği zaman burada belirtirim.Hangi semtde olmuş bu? Ara sokak, kıyıda köşede kalan bi dükkan olmalı ki bu kadar soyabilsinler diye düşünüyorum.