Scudo Sports

Bisikletim Çalındı :/

kerimgoker

Üye
Tepki
0
İsim
Kerim
Bisiklet
Carraro
Öncelikle herkese merhabalar. Geçtiğimiz hafta 5 Kasım pazar günü İzmir, Bornova'da (Bornova metrosunun karşısında) Carraro marka Force 540 model bisikletim çalındı. Şase numarası LY14103884. Siyah bir bisiklet ve üstünde turuncu Carraro yazıyor.Resim eski bir resim olduğu için üzerinde çamurluklar takılı değil. Geçen hafta çamurluk taktırmıştım ama resim çekmek aklıma gelmedi. Bornova'da güvenliğin kameralardan bakıp bana dediğine göre 3-5 tane 13-15 yaşlarında çocuklar çalmışlar. Karakola gidip yasal takibi başlattım. Umarım bulabilirim. Sizler de çevrenizde böyle bir bisiklet gördüyseniz benimle irtibata geçer misiniz ? Ve İzmir'de bildiğiniz alım-satım yapan yerleri cevap olarak atabilir misiniz ? En azından bu yerleri kontrol Edip "elimden geleni yaptım" diyebilmek istiyorum..
Kerim Göker - 0538 084 7721

Dosyalar

• IMG-20171107-WA0023.jpg
    IMG-20171107-WA0023.jpg
    52,4 KB · Okunma: 180
Scudo
Öncelikle geçmiş olsun bisikletinizi inşallah bulursunuz. 2. El sitelerinin yanında pazar günleri gıda çarşısındaki bit pazarını gezin. Bulursanız polis marifetiyle alın kendiniz almaya çalışmayın ve tek gitmeyin.

Oncelikle gecmis olsun
Çocukların o çevrenin cocuk lariysa kamera kayıtlarını alın mahhaledeki çocuklara sorun şahsen benim kardeşimin de bisikleti calinmisti biz o şekilde bulup şikayetçi olduk bisikleti satmislar ama biz parasını aldık

@Şerif Feridun

Gıda çarşısına nasıl gidebilirim acaba ? Metro ile hangi durakta inmem lazım nasıl ulaşırım ? Benim aklıma bit pazarı diyince bir tek halkapinardaki geliyor pazar günü orayı kontrol edeceğim baştan başa dediğiniz yere de bakabilirim.

İzban-metro ile Halkapınar durağında ineceksiniz. Izmir gazın orada kurulan pazar. 2-3 kişi sabah erkenden gidin. Pazara dağılın buldugunuzda ise polisi çağırıp polis marifetiyle alın kendiniz almaya çalışmayın

@Şerif Feridun
Çok teşekkür ederim. Pazar günü mutlaka gideceğim. Çok sağolun.

telefondan LETGO uygulamasına girip "izmir" bölgesinde satılan bisiklet ilanlarına da bakmanı tavsiye ederim..

bu uygulama ile ilan vermek o kadar kolay ki.. tek kare fotoğraf çekiyorsun direkt ilan olarak yayınlanıyor..

@Türka¥

Sürekli takip ediyorum, teşekkür ederim ama bir şey çıkmadı oradan. Pazar günü inşallah bit pazarına bakacağım belki bir şeyler çıkar.. Çok teşekkür ederim cevaplarınız için.

Sahibindenede bakmalısın bu arada ismi ismine aratma belki direk bisiklet yazıp ilan atmışlardır

@Bartulicina

"Bisiklet" şeklinde arama yapıyorum. Bu gün mevlanada gezerken çocuklara rastladım bir sordum böyle böyle bir bisiklet gördünüz mü diye. Şahin diye bir çocuk varmış mahallenin azılı hırsızı. Bu çocuğu aradık. Bunun çalmış olabileceğini düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım?

@kerimgoker dava edeceğini söyle vb iyi bi Korkut olmadı arkan varsa toplanın gözünü korkutun. Poliside bekleyebilirsin ama bisikletini satma ihtimalleri var o yüzden elini çabuk tut

Geri